رییس اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان نرمافزار ایران با بیان اینکه دنبال راهاندازی پاویون ایران در نمایشگاه اینفوکام هستیم، گفت: معمولا بخش خصوصی پولی برای حضور در رویدادهای بینالمللی ندارد و از این حیث دنبال حمایت هستیم.
محمدرضا طلایی در نشستی خبری پیرامون برگزاری نمایشگاه اینفوکام خاورمیانه و آفریقا 2016 که قرار است 16 تا 18 آذر ماه سال جاری در محل نمایشگاهی مرکز تجارت جهانی دوبی برگزار شود، با اشاره به اینکه نمایشگاه مذکور یک تشکل غیرانتفاعی است، اظهار کرد: کل درآمد این مجموعه از برگزاری نمایشگاههای بینالمللی تأمین میشود و در حال حاضر پنج هزار عضو دارد.
وی با بیان اینکه برای اولین بار است که محصولات حرفهای صوتی و تصویری در حال مستقل ساختن نمایشگاه خود از رویداد ICT هستند، ابراز کرد: اینفوکام متعهد به بهرهوری شده و با حضور تشکلهای تجاری مختلف از جمله انجمن طراحان داخلی، شورای مراکز تجاری خاورمیانه، بازدیدکنندگان و مشارکت کنندگان به صورت یکسان میتوان در انتظار چشمانداز مناسبتر جهت حضور مصرف کنندگان نهایی این صنعت، چالشگران و همچنین پتانسیلها بود.
رییس اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان نرمافزار ایران با بیان اینکه نمایشگاه مذکور در بیش از 12 کشور برگزار میشود و حتی روی کنترل کیفیت و استاندارد محصولات نیز نظارت دارد، گفت: ارزش بازار صوت و تصویر خاورمیانه سه میلیارد دلار تخمین زده میشود که پرسرعتترین نرخ رشد را در میان سایر مناطق دنیا با نرخ 14 درصد دارد.
رئیس کمیسیون ارتباطات و فناوری اطلاعات اتاق بازرگانی ایران با بیان اینکه نمیخواهیم در این رویدادها صرفا به عنوان یک خریدار حضور یابیم، تصریح کرد: مذاکراتی با مرکز تجارت جهانی دوبی داشتهایم تا بتوانیم در همایشهای مرتبط با ICT این رویداد حضور یابیم و پتانسیلهای کشورمان در این عرصه را معرفی کنیم.
وی خاطر نشان کرد: از فضای این نمایشگاه برای بحث در حوزه سرمایهگذاری های مشترک هم استفاده میکنیم. برای حضور فعالان داخلی در این رویداد هم دعوتی از شرکتهای عضو اتاق بازرگانی و انجمن واردکنندگان لوازم صوت و تصویر داشتهایم و حمایتهایی را برای آنها در نظر گرفتهایم.
او با بیان اینکه متقاضیان حضور در این رویداد تا 20 آبان فرصت اعلام حضور دارند، در پاسخ به سوال خبرنگار تسنیم مبنی بر اینکه شیوه حمایتهای شما از فعالان داخلی برای حضور در این رویداد به چه نحوی است؟، گفت: قطعا بخش خصوصی خودش بودجهای برای هزینه کردن ندارد و معمولا برای این قبیل کارها وارد مذاکره با بخشهای دولتی میشویم.
طلایی افزود: به عنوان مثال پاویون دولت در نمایشگاه جیتکس توسط معاونت علمی ریاست جمهوری حمایت شد و بخشی از هزینهها را به این شکل جبران کردیم. در این نمایشگاه هم میخواهیم پاویونی مستقل داشته باشیم.
وی در پاسخ به سوال دیگر تسنیم مبنی بر اینکه ارزش بازار صوت و تصویر ایران را چه میزان برآورد میکنید؟، گفت: آمار دقیقی در هیچ بخشی نمیتوانیم ارائه کنیم زیرا در همایشی که چند ماه گذشته داشتیم سه وزارتخانه کشور سه آمار متفاوت از وضعیت بازار ICT ارائه کردند و این حکایت از نبود آماری دقیق در حوزهها دارد.
در این نشست نیراج دلال –مدیر ارشد فروش اینفوکام خاورمیانه و آفریقا- هم با بیان اینکه کلاسهای آموزشی این نمایشگاه برای بازدیدکنندگان رایگان خواهد بود، گفت: کل همایش در سه بخش 1.سمینار دانشجویی، 2. نشست فناوری محور و 3.معرفی محصولات تولیدی برگزار میشود.