تلفن همراه

فناوری

October 23, 2016
7:31 یکشنبه، 2ام آبانماه 1395
کد خبر: 80724

نواختن موسیقی با نمایشگر منعطف گوشی Whammyphone

اگر بخواهیم روند آینده‌ی تلفن‌های هوشمند را پیش بینی کنیم احتمالا یکی از اولین ایده‌هایی که به ذهن‌تان خواهد رسید منعطف بودن گوشی‌ها خواهد بود که این بار این ایده به شکل متفاوتی معرفی شده است.
 
ایده‌ی صفحات نمایش انعطاف‌پذیر و خم‌شدنی در گوشی‌های هوشمند، در دنیای فناوری موبایل موضوع جدیدی نیست. ال‌جی (LG) و سامسونگ (Samsung) مدت زمانی است که پول بسیار زیادی را صرف این نوع فناوری می‌کنند. هفته‌ی گذشته خبر رسید که شیائومی (Xiaomi) نیز در حال کار بر روی صفحه نمایش خم‌شدنی شرکت خودش است. اگرچه صفحات خم‌شدنی، هیجان‌انگیز به نظر می‌رسند، اما حقیقتا کار خاصی انجام نمی‌دهند. البته قطعا به سبب توانایی‌شان در خم‌شدن، دوام گوشی هوشمند را افزایش می‌دهند، اما ما این توانایی را از اوایل سال ۲۰۱۳ در ال‌جی جی فلکس (LG G Flex) دیده‌ایم. آزمایشگاه Human Media در دانشگاه کویین، که متوجه فقدان نوآوری در فناوری صفحات خم‌شدنی شده، ومی فون را ساخته است، گوشی هوشمند انعطاف‌پذیری که می‌تواند جهت نواختن سازهای مجازی استفاده شود.
 
 سال‌ها است که برنامه‌هایی برای گوشی‌های هوشمند وجود دارند که با استفاده از آن می‌توانید سازها را به صورت مجازی بنوازید. اما ومی‌فون (WhammyPhone) به شما اجازه می‌دهد تا با خم کردن آن در هر جهت، افکت‌های صوتی مختلفی از ساز مجازی‌ که انتخاب کرده‌اید تولید کنید. این صفحه نمایش یک پنل FOLED  (دیود ساطع کننده نور انعطاف پذیر و ارگانیک) با رزولوشن ۱۹۲۰ در ۱۰۸۰ پیکسل است و کلیدهایی بر روی خود دارد که فشردن آن‌ها صداهای مختلفی تولید می‌کند. این امر با اتصال ومی‌فون به یک نرم افزار سینتی‌سایزر که بر روی یک کامپیوتر اجرا می‌شود انجام شده و صداهایی که کاربر می‌سازد با خم کردن ومی‌فون تولید می‌شود. این روند حقیقتا جذاب است. دکتر ورتگال (Vertegaal)، محققی که بر روی این پروژه کار می‌کند، می‌گوید:
 
اهمیت واقعی ومی فون در تولید بازخورد حرکتی است که مثلا وقتی یک سیم جهت تغییر زیر و بمی صدا خم می‌شود، ایجاد می‌کند. این نوع افکت برای موسیقی‌دانان برای کنترل موسیقی آنها مهم است و می‌تواند سطح دیگری از کاربرد ورودی‌های خم‌شدنی در گوشی‌های هوشمند ایجاد کند.
در حال حاضر خبری از حضور ومی‌فون در بازار نیست. اما قطعا اگر روزی تولید و به بازار عرضه شود، محصول پر طرفداری خواهد بود. دیدن چنین کاربردهای جالبی از صفحات گوشی همراه خم‌شدنی خشنود کننده است. فناوری چنین گوشی هوشمندی فعلا در حد یک نمونه‌ی اولیه است. اما قطعا با توجه نو بودن فناوری صفحات خم‌شدنی، در آینده‌ی نزدیک نوآوری‌هایی هم چون ومی‌فون را بیشتر خواهیم دید.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.