تلفن همراه

گوشی

December 1, 2016
14:32 پنجشنبه، 11ام آذرماه 1395
کد خبر: 81409

تحلیلگران می‌گویند: گوشی بولت محصولی نیست که اچ تی سی اکنون به آن نیاز دارد

بر اساس نتایج اعلام‌شده از تحلیل‌های جدید، گوشی اچ‌تی‌سی بولت محصولی نیست که وضعیت کنونی کمپانی اچ‌تی‌سی را تغییر دهد.
 
در سال جاری، کمپانی اچ‌تی‌سی محصولات جذابی به بازار عرضه کرده است و گوشی هوشمند اچ‌تی‌سی بولت، یکی از جدیدترین دستگاه‌های تولیدی این شرکت محسوب می‌شود. این گوشی هوشمند اوایل ماه جاری معرفی شد و اچ‌تی‌سی با همکاری اپراتور اسپرینت آن را به فروش می‌رساند. حال HTC Bolt به‌صورت انحصاری توسط اپراتور یادشده و در آمریکا در دسترس علاقه‌مندان قرار گرفته است؛ اما اچ‌تی‌سی مدل بین‌المللی این گوشی هوشمند را نیز تولید کرده است که البته نام متفاوتی را یدک می‌کشد.
 
همان‌طور که احتمالا می‌دانید؛ نام مدل بین‌المللی گوشی مورد بحث، اچ‌تی‌سی ۱۰ اِوو (HTC 10 Evo) است. گوشی اچ‌تی‌سی بولت مجهز به پردازنده‌ی پرچم‌دار سال ۲۰۱۵ کوالکام است و می‌توان گفت این محصول درواقع مدل بازنگری شده‌ی اچ‌تی‌سی ۱۰ است که در سال ۲۰۱۶ معرفی شد.
 
در تبلیغاتی که اچ‌تی‌سی و اسپرینت برای این گوشی هوشمند انجام می‌دهند، به پشتیبانی این محصول از شبکه‌های پرسرعت LTE پلاس اسپرینت و امکان دانلود با سرعت ۴۵۰ میلیون بیت بر ثانیه اشاره می‌شود. با توجه به اعلام لیندا سوی (Linda Su)، که یک تحلیل‌گر استراتژیک است، اچ‌تی‌سی بولت احتمالا کمکی به بازگشت شرکت اچ‌تی‌سی به بازار جهانی گوشی‌های هوشمند نخواهد کرد. ادی‌ هان، از تحلیل‌گران موسسه‌ی اطلاعات بازار و مشاوره تایپه گفته است گمان نمی‌کند اچ‌تی‌سی بتواند تعداد زیادی از گوشی هوشمند HTC Bolt را به فروش برساند.
 
وی همچنین فکر می‌کند اچ‌تی‌سی به‌منظور کاهش هزینه‌ی ساخت نهایی این محصول، از پردازنده‌ی اسنپدراگون ۸۱۰ استفاده کرده است. حال یکی از دلایلی که باعث شده است هان فکر کند این گوشی هوشمند باوجود قیمتی که دارد فروش خوبی نخواهد داشت؛ این است که هم‌اکنون گوشی مورد بحث با قیمت ۶۰۰ دلار از اسپرینت قابل خرید است؛ با این وجود پردازنده‌ی در نظر گرفته‌شده برای آن در گوشی‌های سال ۲۰۱۵ مورد استفاده قرار می‌گرفت، اما بسیاری از مشخصات فنی دیگر آن همانند گوشی‌های پرچم‌دار ۲۰۱۶ است. البته بسیاری از مشتریان موبایل‌های هوشمند برای رزولوشن صفحه‌نمایش و ابعاد آن اهمیت بیشتری نسبت به پردازنده قائل هستند ولی مشکلات مربوط به گرم شدن بیش از حد اسنپدراگون ۸۱۰ می‌تواند یک دلیل بسیار مهم در عدم اعتماد افراد به خرید اچ‌تی‌سی بولت باشد. هان در ادامه گفته است:
 
با توجه به آنچه گفته شد، فکر نمی‌کنیم گوشی اچ‌تی‌‌سی بولت بتواند به اچ‌تی‌سی کمک کند و این کمپانی همچنان در شرایط اخیر خود به سر خواهد برد.
 
بنابراین؛ به نظر می‌رسد تحلیل‌گران مختلف با این موضوع موافق هستند که گوشی هوشمند اچ‌تی‌سی بولت، بهترین راه‌حل ممکن برای شرایط کنونی این شرکت نیست و استفاده از اسنپدراگون ۸۱۰ را می‌توان بزرگ‌ترین نقطه‌ضعف این محصول دانست. HTC Bolt از نمایشگری ۵.۵ اینچی با وضوح QHD بهره می‌برد و حافظه‌ی رم آن ۳ گیگابایت است. حافظه‌ی داخلی ذخیره‌سازی این محصول ۳۲ گیگابایت در نظر گرفته شده است و می‌توان با استفاده از کارت حافظه‌ی جانبی میکرو‌اس‌دی آن را افزایش داد. در پشت این دستگاه یک دوربین ۱۶ مگاپیکسلی مجهز به لرزش‌گیر اپتیکال قرار گرفته است.
 
ظرفیت باتری اچ‌تی‌سی بولت ۳۲۰۰ میلی‌آمپر ساعت است و از فناوری شارژ سریع پشتیبانی می‌کند. سیستم‌عامل پیش‌فرض این محصول اندروید ۷.۰ نوقا است و رابط کاربری انحصاری اچ‌تی‌سی موسوم به سنس یو‌آی نیز روی آن قرار گرفته است.
 
نظر شما در این مورد چیست؟ آیا اچ‌تی‌سی بولت می‌تواند اوضاع کنونی اچ‌تی‌سی را در بازار گوشی‌های هوشمند تغییر دهد؟
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.