اینترنت و شبکه

فناوری اطلاعات

January 3, 2017
17:53 سه شنبه، 14ام دیماه 1395
کد خبر: 81865

با CES 2017: اینترنت نسل پنجم ؛ در نمایشگاه CES 2017

اینترنت نسل پنجم، می‌تواند با سرعت فوق‌العاده خود همه‌چیز را از جمله خودروهای بدون سرنشین، اینترنت اشیاء و واقعیت مجازی را کنترل کند.
 
امسال شهر لاس وگاس همانند سال‌های پیشین برگزارکننده نمایشگاه بزرگ آی‌تی جهانی یعنی سی‌ای‌اس ۲۰۱۷ خواهد بود و وقتی این رویداد بزرگ که به آن عنوان نمایش تجارت سی ای اس داده‌اند، در اوایل ژانویه کار خود را آغاز می‌کند، همه چیز جالب و مدهوش کننده به نظر می‌رسد و همه بدنبال اتفاقات عجیب هستند، از جمله سال گذشته که شاهد نمایش یخچال فوق‌العاده سامسونگ بود.
 
در سال جدید هم همان اتفاق سال گذشته تکرار خواهد شد، البته این بار پای اینترنت نسل پنجم در میان است و5G یکی از بهترین فناوری‌های روز است و با استفاده از آن می‌توان شاهد تحولات سریع‌تری در دنیا بود.
اینترنت نسل پنجم تأثیرات زیادی بر زندگی افراد خواهد داشت و نوکیا که تلاش می‌کند از بزرگ‌ترین نقش‌آفرینان در این عرصه باشد ادعا می‌کند که طی یک آزمایش به‌سرعت ۳۰ گیگابیت در ثانیه دست یافته است.
 
همه متخصصین حوزه اینترنت توافق دارند که این فناوری تا سال ۲۰۲۰ همه‌گیر می‌شود و اما در چه کارهایی از آن استفاده خواهیم کرد؟ هنوز معلوم نیست! خودروهای آینده با بهره بردن از این فناوری ایمن‌تر خواهند بود، جراحی‌های پزشکی با استفاده از ربات‌هایی که از راه دور هدایت می‌شوند ممکن می‌شود و کیفیت تماشای ویدیوی آنلاین فرقی با پخش آفلاین نخواهد داشت.
 
سرعت این فناوری بسیار بیشتر از سرعتی است که امروز با آن کار می‌کنیم وهدف از گفتن تمام این حرف‌ها آن است که بدانید 5G، نسل بعدی یا نسل پنجم فناوری بی‌سیم است. اصطلاح ال‌تی‌ای (LTE) که در تبلیغات تلویزیونی یا در تلفن‌های خود می‌بینید، همان اینترنت نسل چهارم یا 4G است.
گفته می‌شود که سرعت اینترنت نسل پنجم به شکل خارق‌العاده‌ای بالاست، به‌طوری که می‌توانید قسمت‌های مختلف یک سریال تلویزیونی را یکجا و با زمانی به اندازه زمان دانلود یک قسمت از آن، دانلود کنید. انتظار می‌رود که این نسل از اینترنت بر تمام ابعاد و وسایل زندگی از جمله خودروهای بدون سرنشین و اینترنت اشیاء تأثیر داشته باشد.
 
به خاطر وسعت کاربردهایی که این فناوری دارد، مردم در گوشه و کنار دنیا، دارند در مورد مزایای این فناوری صحبت می‌کنند.
گلن لکسدال (Glenn Laxdal)، رئیس واحد تکنولوژی آمریکای شمالی اریکسون براین باور بود که اتفاقات بزرگی در پیش است و این اتفاق بزرگ، زیربنای بسیاری از چیزهایی خواهد شد که در نمایشگاه سی ای اس، دیده می‌شوند و در مورد آنها صحبت می‌شود.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.