معاون نظارت و اعمال مقررات سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی گفت:مشترکان تلفن همراه می توانند علاوه براستفاده از سامانه 'استعلام تعداد خطوط مشترکان ارتباطات سیار' که پیشترراه اندازی شده است از طریق پیامک هم از تعداد سیم کارتهایی که به نام آنها ثبت شده است، مطلع شوند.
مشترکان تلفن همراه از طریق پیامک هم می توانند از تعداد سیم کارت های به نام خود آگاه شوند
به گزارش روابط عمومی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، حسین فلاح جوشقانی روز چهارشنبه افزود: علاوه بر مراجعه به سامانه استعلام خطوط مشترکان می توانند با ارسال کد ملی خود به سرشماره 3000504901 یا 3000150 از تعداد سیمکارتهای ثبت شده به نام خود آگاه شوند.
معاون رگولاتوری با بیان این که دریافت استعلام از طریق سامانه و یا پیامک توسط مشترک هر ده روز یکبار امکانپذیر است، تصریح کرد: درصورت مغایرت اطلاعات درج شده در سامانه، مشترکان باید با کارت ملی خود به دفاتر اپراتورهای تلفن همراه مراجعه کنند.
فلاح جوشقانی که در نوزدهمین کمیسیون فنی مناطق تنظیم مقررات و ارتباطات رادیوئی کشور در مشهد صحبت می کرد گفت: با توجه به ساماندهی سیمکارتهای تلفن همراه و برای جلوگیری از سوء استفاده از اطلاعات هویتی مشترکان و کاهش تخلفات توسط افراد سودجو مشترکان تلفن همراه می توانند با مراجعه به سامانه استعلام تعداد خطوط به آدرس www.mobilecount.cra.ir از تعداد سیمکارت ثبت شده به نام خود در اپراتورهای مختلف تلفن همراه مطلع شوند.
سیزدهم فروردین ماه امسال سامانه استعلام تعداد خطوط مشترکان تلفن سیار برای ساماندهی سیم کارت های بدون هویت مشخص راهاندازی شد. مشترکان میتوانستند با مراجعه به درگاه سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی به بخش خدمات الکترونیک در نشانی www.cra.ir یا نشانی اینترنتی mobilecount.cra.ir و از شمار سیم کارت هایی که با کد ملی آنان ثبت شده است، مطلع شوند.
مشترکان هر کدام از اپراتورهای تلفن همراه باید کد ملی و شماره تلفن همراه خود را در این سامانه وارد کنند. پس از ثبت اطلاعات درخواستی در سامانه، پیامکی برای مشترکان ارسال میشود که شمار سیمکارت های ثبت شده با کد ملی متقاضی در هر اپراتور تلفن همراه در این پیامک نوشته شده است.
مشترکان در صورت بروز مشکل هنگام استفاده از سامانه میتوانند موارد مورد نظر یا پرسش های خود را به پست الکترونیکی mobilecount@cra.ir ارسال و راهنمایی و پاسخ لازم را دریافت کنند.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات بهمن ماه پارسال اعلام کرد که در یک ماه اخیر سه میلیون و 100 هزار سیم کارت با هویت مخدوش ساماندهی شده است.
محمود واعظی افزود: اکنون فقط 2 میلیون و 900 هزار سیم کارت با هویت مخدوش وجود دارد که یکطرفه قطع شده اند.
وی یادآوری کرد اکنون بحث سیم کارت های با هویت مخدوش تخلف اپراتور نیست بلکه از زمانی که واگذاری سیم کارت آغاز شد اینگونه نبود که سیم کارت ها همه با هویت کامل ثبت شوند. بر این اساس تا شهریور امسال بیش از 10 میلیون سیم کارت با هویت نامشخص در کشور وجود داشت که به تدریج از مردم خواسته شد نسبت به تکمیل مشخصات اقدام کنند.
عضوهیات دولت افزود: از هنگامی که شورای عالی فضای مجازی خواست که هویت همه مشخص باشد و این موضوع اعلام شد مردم همکاری خیلی خوبی کردند و اکنون بیش از سه میلیون از 6 میلیون سیم کارت باقی مانده در دوسه ماه اخیراقدام کردند.
واعظی خاطرنشان ساخت: اکنون دو میلیون و 900هزار سیم کارت بی هویت باقی مانده که قطع یکطرف شده اند و طبق قولی که داده ایم قطع دو طرفه خواهند شد و اکثر این سیم کارت ها اعتباری هستند.