اینترنت و شبکه

فناوری اطلاعات

July 11, 2017
17:53 سه شنبه، 20ام تیرماه 1396
کد خبر: 83940

یزدانیان عنوان کرد: وزارت ارتباطات برای پیاده سازی اینترنت اشیا در ایران، طرح کلانی را طراحی کرده است

رئیس دانشکده پست و مخابرات، در افتتاحیه کارگاه بین المللی اینترنت اشیا، گفت:‌ وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات برای پیاده سازی اینترنت اشیا در ایران طرح کلانی را طراحی کرده است و از تمام بازیگران این عرصه از جمله اپراتورها، بخش خصوصی، بخشهای تولیدی، صنایع و محققین دعوت کرده است تا نظرات خود را مطرح کنند.
 
وحید یزدانیان رئیس دانشکده پست و مخابرات، در افتتاحیه کارگاه بین المللی اینترنت اشیا، برگزاری کارگاه های آموزشی با این اتحادیه را موجب افزایش تعاملات و انتقال دانش و تجربه بین المللی به داخل کشور عنوان و از  آمادگی دانشکده برای افزایش همکاری با اتحادیه مذکور، خبر داد.
 
با تشکر از همکاری دفتر آسیا و اقیانوسیه اتحادیه جهانی مخابرات و آکادمی ارتباطات و فناوری شرکت هند در برگزاری این کارگاه بین المللی اظهار داشت: با توجه به شعار سال جاری اتحادیه جهانی مخابرات مبنی بر داده های عظیم توانمند ساز جوامع باید توجه داشت که داده های عظیم بر مبنای اینترنت اشیاء شکل می گیرد و این دو از هم جدا شدنی نیست.
 
وی در تعریف ازIOT  گفت: اتصال تعداد قابل توجهی از اشیا به اینترنت IOT  است که تولید اطلاعات بی شماری می کند که با تحلیل آن اطلاعات می توان به علایق و سلیقه کاربران دست یافت و از این رو، برای سیاستگذاران بسیار با اهمیت است.
 
وی تاکید کرد: با توجه به پیوستگی اینترنت اشیا و داده های عظیم که از هم قابل جدا کردن نیستند؛  مباحث مربوط به اینترنت اشیا برای ما و اتحادیه جهانی مخابرات و جهان در حال توسعه، بسیار مهم است.
 
رئیس دانشکده پست و مخابرات ادامه داد: در زمینه پیاده سازی و توسعه اینترنت اشیاء ملاحظاتی وجود دارد که بعضی از آنها در حوزه امنیت ، استانداردها ، ایجاد شبکه های ارتباطی است که خوشبختانه در این کارگاه تمام این مباحث پوشش داده می شود.
 
یزدانیان خاطر نشان کرد: وزارت ارتباطات برای پیاده سازیIOT  در کشور طرح کلانی طراحی کرده  است و از تمام بازیگران این عرصه از جمله اپراتورها، بخش خصوصی، بخشهای تولیدی، صنایع و محققین دعوت کرده است است تا نظرات خود را مطرح و با تشریک مساعی این طرح را پیش برند.
 
وی با استقبال از برگزاری دوره های مشترک با اتحادیه جهانی مخابرات افزود: برگزاری دوره های مشترک با ITU ، باعث هماهنگی و همگرایی برنامه های ملی ما با برنامه های بین المللی شده، امکان موفقیت برنامه های ما را بالا برده و در این رابطه آمادگی افزایش سطح همکاری با این اتحادیه وجود دارد .
 
گفتنی است، کارگاه بین المللی اینترنت اشیا، با حضور مدرسین بین المللی از اتحادیه جهانی مخابرات و  نزدیک  به 80 نفر شرکت کننده از کشورهای منطقه آسیا و اقیانوسیه و سازمان ها و شرکت های داخلی از 17 تیرماه به مدت سه روز در هتل اسپیناس تهران برگزار می شود.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.