اینترنت و شبکه

فناوری اطلاعات

July 26, 2017
16:29 چهارشنبه، 4ام مردادماه 1396
کد خبر: 84224

عباسی شاهکوه مطرح کرد: تلاش می‌کنیم تهدیدهای فضای وب را برای کودکان به صفر برسانیم

معاون بررسی‌های فنی و صدور پروانه سازمان تنظیم مقررات گفت: تلاش می‌کنیم تهدیدهای فضای وب را برای کودک و نوجوان به صفر برسانیم تا بدون نگرانی خانواده‌ها بتوانند از این فضا بهره‌مند شوند.
 
صادق عباسی شاهکوه معاون بررسی‌های فنی و صدور پروانه سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در خصوص شکل گیری اپراتورهای مجازی در کشور، ضمن بیان مطلب فوق اظهار کرد: هدف اصلی از راه‌اندازی  و شکل‌گیری اپراتورهای مجازی دو نکته بسیار مهم بود. اول اینکه ما در نظر داشتیم بازار رقابتی در حوزه موبایل را بهبود ببخشیم. علت آن هم این بود که اپراتور اصلی که نیاز به داشتن  BTS دارند هزینه بسیار بالایی است و این به صلاح کشور نبود ولی در سمت مشترکین ما نیاز اساسی به بحث رقابت داشتیم و در این گام اپراتور مجازی بهترین تصمیم بود.
 
وی افزود: نکته دوم پیدایش اپراتورهای مجازی این بود که اپراتورهای صاحب شبکه کمتر به فضای تخصصی و بسترسازی لازم در این حوزه ورود می‌کنند و امیدواریم اپراتورهای مجازی که نگران زیر ساخت و شبکه نیستند، انرژی بیشتری برای مباحث تخصصی بگذارند، تا به امید خدا مردم از خدمات جدید بهره‌مند شوند.
 
معاون بررسی‌های فنی و صدور پروانه سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با اشاره به فضای رقابتی میان اپراتورها ادامه داد: طبیعی است که چندان رقابتی میان اپراتورهای اصلی با اپراتورهای مجازی صورت نگیرد. علت آن هم این است که اپراتورهای اصلی دارای زیر ساخت و شبکه هستند و تمرکز اپراتورهای مجازی روی سرویس و خدمات به کاربران است. بنابراین این دو از لایه‌های مختلفی تشکیل شده‌اند و قاعدتا نباید با هم رقابت کنند. البته اگر اپراتورهای مجازی بخواهند به سمت رقابت با اپراتورهای اصلی بروند، شکست خواهند خورد اما اگر تمرکز اپراتورهای مجازی روی خلاقیت و نوآوری بر سرویس‌ها و خدمات به کاربران باشد، قطعا شاهد اتفاقات مطلوب خواهیم بود.
 
وی در خصوص تعداد اپراتورهای مجازی فعال در کشور تصریح کرد: ما تا به امروز به ۵ پروانه صادر کرده‌ایم و ۲۰ موافقت انجام شده که هنوز به صدور پروانه منجر نشده است و ۳ اپراتور آماده ارائه سیم کارت هستند که در روزهای آتی شاهد عرضه سیم کارت آنها به بازار خواهیم بود.
 
عباسی شاهکوه با اشاره به فناوری اطلاعات در حوزه کودک و نوجوان و آسیب‌های آن برای کودکان در کشور تاکید کرد: طبیعی است هر آنچه قاعده و قانون در فضای حقیقی داریم، این قوانین برای فضای مجازی هم حاکم است و همه اصول فرهنگی مرتب بر جامعه بر فضای نت هم می‌بایست حاکم شود. ما یک مصوبه در ارتباط با سیم کارت کودک داریم که مبنایی شد برای اینکه سیم کارت کودک راه‌اندازی شود و یک‌سری الزامات را برای فضای کودک در مصوبه تنظیم مقررات مشخص کردیم که به نظر ما بیشتر از آن نیاز به مقررات نداریم. سایر امور با اپراتورهایی مانند هوشمند امین است که از پیش قراولان و فعالان حوزه کودک و نوجوان است. انتظار داریم با خلاقیت و نوآوری خود در سرویس‌ها و خدمات بتوانند خدمات اصولی و علمی را در اختیار کاربران قرار دهند. تلاش ما این خواهد بود که طبق وظایف قانونی خود و هم به خاطر مسولیت‌های اجتماعی همکاری لازم را با این مجموعه انجام دهیم.
 
وی به فضای مجازی و فناوری اطلاعات و فرصت ها و تهدیدهای این حوزه پرداخت و تاکید کرد: با توجه به موضوعاتی که در فضای مجازی وجود دارد و آسیب‌هایی که در کنار فرصت‌ها می‌تواند برای کاربر وجود داشته باشد، تلاش می‌کنیم تا تهدیدهای حوزه کودک و نوجوان را به صفر برسانیم تا نوجوانان به راحتی، سهولت و بدون نگرانی خانواده ‌ها از آسیب‌های وب بتوانند از آن بهره‌مند شوند.
 
معاون بررسی‌های فنی و صدور پروانه سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در خصوص نبود یا کمبود فضای همکاری بین نهادها در حوزه تخصصی کودک و نوجوان در فضای مجازی گفت: سازمان فناوری اطلاعات تفاهم‌نامه‌ای را با وزارت آموزش و پرورش تدوین کرده‌اند که به‌زودی شاهد محتوای مطلوب خواهیم بود.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.