رگولاتوری

August 1, 2017
10:55 سه شنبه، 10ام مردادماه 1396
کد خبر: 84340

از حذف کاغذ و پرینتر تا اینترنت ۱۰۰ مگابیتی برای خانواده‌ها

رییس هیأت‌مدیره شرکت مخابرات ایران با تاکید بر لزوم حرکت شرکت‌های اینترنتی (FCP) به سمت شبکه IP و فیبرنوری، گفت: همه شرکت‌ها می‌توانند وارد حوزه فیبرنوری شوند و قرار نیست مخابرات انحصاری ایجاد کند.
 
برات قنبری در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه مخابرات باید طی ۱۰ سال آینده فیبر نوری داشته باشد و شبکه‌اش نیز IP شود، اظهار کرد: مخابرات ناگزیر است شبکه جدید خود را بر مبنای فیبرنوری راه‌اندازی کند که سرعت بالای ۳۰ مگ و ۵۰ و ۱۰۰ مگابیتی را به خانواده‌ها ارائه دهد؛ همچنین شبکه خود را به IP (زیرساخت اینترنت پروتکل) تبدیل کند و سایر شرکت‌های FCP نیز باید به همین سمت بروند.
 
معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی وزارت ارتباطات در ادامه با بیان اینکه مجموع مخابرات، چه FCP‌ها و چه شرکت مخابرات ایران باید رشد و زمینه اتصال را ایجاد کنند، افزود: همه شرکت‌ها می‌توانند وارد حوزه  فیبرنوری شوند و قرار نیست مخابرات انحصاری ایجاد کند. ما انحصار تکنولوژی را حذف کردیم؛ انحصار زیرساخت را نیز بر اساس مقررات و پروانه‌هایی که صادر می‌شود، کاهش می‌دهیم.
 
هوشمندسازی مدارس یعنی حذف کاغذ و پرینتر
 
قنبری با اشاره به موانع هوشمندسازی مدارس اظهار کرد: مشکل ما برای هوشمندسازی مدارس این است که نمی‌دانیم مقصود خریدن تجهیزات است و یا بردن سرویس‌ها؛ تلقی ما این است که در هوشمندسازی مدارس تنها تجهیزات مورد نیاز نیست بلکه زیرساخت از جمله سرویس‌ها و خدمات آموزشی هم مدنظر است. قرار نیست وقتی در یک مدرسه آموزش از راه فضای مجازی وجود دارد، دیگر کتاب وجود داشته باشد.
 
معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی وزارت ارتباطات ادامه داد: امیدواریم با توجه به تکالیفی که در برنامه ششم نوشته شده، این کار عملی شود. درخصوص هوشمندسازی مدارس جدا از موضوع بودجه، بحث تفکر هم اهمیت دارد. روزی که دانش‌آموزان امتحانات را پشت کامپیوتر انجام دهند و دیگر ورقه‌ای تصحیح نشود، در واقع کاغذ و پرینتر از مدرسه‌ها حذف شود، یعنی هوشمندسازی انجام شده است.
 
برنامه‌ای برای کاهش تعرفه در مخابرات نداریم
 
رییس هیأت‌مدیره شرکت مخابرات ایران در پاسخ به اینکه آیا مخابرات برنامه‌ای برای کاهش تعرفه دارد، اظهار کرد: ما برای کاهش تعرفه مخابرات برنامه‌ای نداریم، اما برای بالا بردن کیفیت و سرعت و بسته‌ها و خدمات جدید برنامه داریم. کیفیت و سرعت خدمات باید هر سال افزایش پیدا کند.
 
وی با اشاره به لزوم حمایت از کسب‌وکارهای نوپا بیان کرد: ما در برنامه ششم توسعه برنامه‌ریزی کردیم که حجم این بازار باید حداقل شش برابر شود. یکی از برنامه‌های ما در برابر کسب و کارهای نوپا این است که مانع کسب و کار آنها نشویم و سپس از آنها حمایت کنیم. حمایت ما از این کسب‌وکارها به صورت خرید سرویس و خدمات است. دولت نیز نباید رقیب این کسب‌وکارها شود و در کسب‌وکار با آنها رقابت کند و در نهایت زمینه را برای آنها فراهم کند.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.