بازی

فناوری اطلاعات

October 30, 2017
8:42 دوشنبه، 8ام آبانماه 1396
کد خبر: 85427

کینکت دیگر تولید نمی شود

شرکت مایکروسافت به صورت رسمی توقف تولید دستگاه کینکت را اعلام و تایید کرد.
 
دستگاه کینکت ازسوی شرکت مایکروسافت از ماه نوامبر سال ۲۰۱۰ میلادی برای استفاده عموم کاربران به بازار عرضه شد و در طول این سال ها به میزان فروش چشمگیری نیز دست یافت. 
همچنین به لطف استفاده از فناوری کینکت در دستگاه ایکس باکس ۳۶۰، کینکت توانست لقب پرفروش ترین محصول مصرف شده را در سال ۲۰۱۰ به خود اختصاص دهد.
مایکروسافت توانست ۳۰ میلیون واحد از کینکت را به فروش برساند. 
اما هم اکنون بر اساس اخبار و گزارش های رسمی شرکت سازنده آن یعنی مایکروسافت، درخواهیم یافت که عمر کینکت به پایان رسیده است و تولید نخواهد شد.
با اینکه دیگر اثری از آثار نسخه های جدید کینکت در بازار نخواهیم دید؛ اما ردپای این محصول را می توان در محصولات جدید مایکروسافت مشاهده کرد. به عنوان مثال، هدست واقعیت افزوده هولولنز برای سنجش عمق میدان، از بسیاری از فناوری های به کار رفته در کینکت بهره مند است. همچنین دستگاه های جدید ویندوز ۱۰ به منظور تشخیص چهره کاربران از حسگرهای کینکت استفاده خواهند کرد.
شرکت اپل نیز در گوشی های هوشمند و جدید آیفون ۱۰، برای تشخیص چهره کاربران برخی فناوری های کینکت را به کار گرفته است.
بنابراین می توان گفت کینکت تاثیر بسیار زیادی بر پیشرفت علم و فناوری به خصوص در حوزه تشخیص چهره کاربران گذاشته است و تایید خبر توقف تولید آن به وسیله مایکروسافت، به طور قطع خبر ناخوشایندی برای بسیاری از طرفداران آن به شمار می رود.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.