باندپهن سیار

November 10, 2017
11:02 جمعه، 19ام آبانماه 1396
کد خبر: 85580

اینترنت بالنی در مرز مهران چطور بود؟

رییس پژوهشکده سامانه های حمل و نقل فضایی پژوهشگاه فضایی ایران از استفاده همزمان 150 تا 200 نفر از اینترنت وای فای بالنی در مرز مهران خبر داد و گفت: کاربران از سرویس وای فای اینترنت بالنی رضایت دارند.
 
 دکتر رحیم احسانی رییس پژوهشکده سامانه های حمل و نقل فضایی پژوهشگاه فضایی ایران درباره وضعیت سرویس دهی بالن اینترنتی در مرز مهران ، گفت : بین 150 تا 200 نفر به صورت همزمان و روزانه هزار نفر از زوار اربعین حسینی از سرویس وای فای رایگان ارایه شده توسط این بالن استفاده می کنند.
 
وی تصریح کرد : ماموریتی که برای بالن اینترنتی در نظر گرفته شده بود تقریبا محقق شده است و برنامه داریم بعد این از این ایام نیز در موقعیت ها و مکان های دیگر بتوانیم از این ظرفیت استفاده کنیم.
 
احسانی با اشاره به اینکه این بالن امکان استقرار در ارتفاع 500 متری را دارد ، اظهار داشت : اما به دلیل سرعت وزش باد و عدم کنترل آن، در ارتفاع 300 متری مستقر شده و به وضعیت پایداری در ارایه سرویس رسیده است.
 
وی تاکید کرد : این بالن با دارا بودن محموله مخابراتی، سیگنال خود را از دکل مخابراتی داخل شهر مهران دریافت می کند و با  پهنای باند یکصد مگابیت بر ثانیه ارایه سرویس می کند.
 
رییس پژوهشکده سامانه های حمل و نقل فضایی پژوهشگاه فضایی ایران با اشاره به اینکه اینترنت ارایه شده توسط بالن از کیفیت مناسبی برخوردار است ، گفت: از طریق این سرویس ارتباطات تصویری، صوتی و دانلود تصاویر امکان پذیر است و با نظرسنجی انجام شده در چند روز گذشته، کاربران سرویس اینترنت بالنی،  از ارایه این سرویس، اظهار رضایت کردند.
 
وی با عنوان اینکه این بالن شعاع 4 کیلومتری را تحت پوشش خود قرار می دهد، افزود : حدود 15 نفر از کارکنان پژوهشکده وظیفه پشتیبانی و ارایه سرویس را در کنار بالن اینترنتی برعهده دارند که 7 نفر از این تعداد متخصصان این حوزه هستند و  در منطقه حضور دارند.
 
احسانی به کاربرد دیگر این بالن در منطقه مرزی مهران نیز اشاره ای کرد و گفت : با هماهنگی با وزارت کشور از طریق این بالن در ارتفاع 200 متری از  منطقه تصویربرداری شده است که در صورت نیاز امکان استفاده از آن وجود دارد.
 
وی با بیان اینکه این بالن از 10 آبان ماه در منطقه مرزی مهران در حال ارایه سرویس است ، تاکید کرد : ارایه سرویس وای فای رایگان تا 22 آبان ماه در این منطقه از طریق این بالن ادامه  دارد.
 
 
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.