رگولاتوری

November 22, 2017
22:29 چهارشنبه، 1ام آذرماه 1396
کد خبر: 85897

نقشه راه دو ساله برای توسعه ICT کشور

دنیای اقتصاد : آنچه در دو سال آینده برای فضای ‌آی‌سی‌تی کشور نیاز است در کمیسیون اطلاعات و ارتباطات اتاق بازرگانی ایران مورد بحث و بررسی قرار گرفت و بر برخی پیامدهای ناشی از برطرف نشدن موانع در آینده تاکید شد.
 
 
تدوین نقش ICT در توسعه بخش‌های مختلف اقتصادی و آینده‌پژوهی و تدوین نقشه راه توسعه ICT کشور اخیرا در دستور کار این کمیسیون قرار گرفت و محمدرضا طلایی، رئیس کمیسیون فناوری اطلاعات و ارتباطات، درباره تشریح اولویت‌های کاری این کمیسیون گفت: «این اولویت‌ها شامل بررسی مشکلات شرکت‌های فعال در حوزه فاوا و ارائه راهکار، تدوین و ترجمه استانداردهای نوین و به روز ICT و بین‌المللی کردن استانداردها در ایران برای توسعه و تسهیل صادرات، تدوین نقش ICT در توسعه بخش‌های مختلف اقتصادی کشور، آینده‌پژوهی و تدوین نقشه‌راه توسعه ICT، شناسایی موانع کسب و کار برای شرکت‌های نوپا و نوآور در حوزه فناوری اطلاعات و ارائه راه‌حل‌های عملیاتی برای رفع آنها بود.»
 
 طلایی به برنامه حضور وزیر ارتباطات در اتاق ایران هم اشاره کرد و گفت: «با هماهنگی‌های صورت گرفته قرار است محمدجواد آذری‌جهرمی، وزیر ارتباطات، روز ۷ آذر برای نشستی با فعالان بخش خصوصی در اتاق حاضر شود. کمیسیون فناوری اطلاعات و ارتباطات اتاق با مشورت اعضا، نظرات بخش خصوصی را تدوین کرده و در اختیار وزیر قرار خواهد داد.» وی همچنین به برنامه سفر یک هیات ایرلندی فعال در حوزه ICT به تهران برای دیدار با فعالان بخش خصوصی اشاره کرد و گفت: «این هیات که به همراه وزیر بازرگانی ایرلند به تهران سفر می‌کند، قرار است در زمینه انتقال دانش و فناوری، سرمایه‌گذاری در بخش استارت‌آپ‌ها با تاکید بر فین‌تک‌ها در ایران فعالیت کند. رئیس کمیسیون فناوری اطلاعات و ارتباطات همچنین با تشریح برنامه‌های اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران برای تعامل بهتر با بخش دانشگاهی و استفاده از ظرفیت‌های استارت‌آپ‌ها گفت: اتاق ایران در سال‌های گذشته برای ارائه سرویس‌های بهتر با بخش دانشگاهی در ارتباط بوده و قصد داریم این ارتباط را در حوزه فناوری بهبود بخشیم.»
 
در ادامه این نشست مسعود شنتیایی، رئیس هیات‌مدیره سندیکای تولیدکنندگان فناوری اطلاعات به تشریح برخی مشکلات موجود در محیط کسب‌وکار کشور پرداخت. وی افزود: «ما در برنامه‌های وزارت ارتباطات و در برنامه ششم توسعه آثار زیادی از حمایت از بخش ICT نمی‌بینیم. در تهیه برنامه ششم ما به‌عنوان بخش خصوصی مشورت دادیم و پیشنهاداتی را در حوزه سخت‌افزار مطرح کردیم اما حدود ۹۰ درصد مسائل و مطالبات ما در برنامه ششم لحاظ نشد.» محمدرضا انصاری، نایب‌رئیس اتاق ایران نیز ضمن تایید برنامه‌های مطرح شده از سوی کمیسیون فناوری اطلاعات و ارتباطات اتاق ایران، ابراز امیدواری کرد پیگیری کمیسیون منجر به رسیدن به اهداف مقرر شود. انصاری حضور نمایندگان بخش خصوصی و دولتی در کنار هم در کمیسیون فناوری اطلاعات و ارتباطات اتاق ایران را مثبت ارزیابی کرده و گفت: امیدوار است تا با همکاری شکل‌گرفته مشکلات حوزه ICT احصا و برطرف شوند.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.