برای شناسایی محل حادثه دیدگان اپراتورها همکاری نکردند، اورژانس اپلیکیشن نوشت
رییس اداره ارتباطات و فناوری اطلاعات سازمان اورژانس کشور درباره نرم افزار ۱۱۵ اورژانس گفت: سرعت نیروهای اورژانس برای رسیدن به محل حادثه با این نرم افزار بیشتر می شود.
سهیل آقابگلویی گفت: سازمان اورژانس کشور از ۲ سال پیش به فکر هوشمندسازی و استفاده از تکنولوژی افتاد. این کار با استفاده از تکنولوژی در فرآیندهای اورژانس اتفاق افتاد.
وی افزود: اورژانس به این سمت حرکت کرد که کاغذهای فیزیکی را از سیستم حذف کند. در حال حاضر ۱۴ دانشگاه علوم پزشکی کشور توانستند این کار را انجام بدهند و فرم های فیزیکی را حذف کنند که یکی از بزرگ ترین پیشرفت های سازمان اورژانس محسوب می شود.
آقا بگلویی ادامه داد: یکی دیگر از پروژه ها بحث گرفتن محل حادثه از حادثه دیدگان و مددجویان بود. بارها این مورد را از وزارت ارتباطات و مراجع ذیربط پیگیری کردیم تا بتوانیم موقعیت مکانی تماس گیرندگان را از اپراتورها دریافت کنیم، اما به دلایل امنیتی با این موضوع موافقت نشد. در نتیجه نرم افزاری برای اورژانس طراحی و تکمیل کردیم.
رییس اداره ارتباطات و فناوری اطلاعات سازمان اورژانس کشور درباره نرم افزار ۱۱۵ اورژانس گفت: سرعت نیروهای اورژانس برای رسیدن به محل حادثه با این نرم افزار بیشتر می شود. همچنین کسانی که به علت حادثه قادر به تکلم نیستند نیز می توانند از این نرم افزار استفاده کنند. افرادی که در حوادث ترافیکی هم دچار مشکل می شوند و به علت شوک نمی توانند محل حادثه را به درستی تشخیص بدهند می توانند از آن استفاده کنند.
وی ادامه داد: لوکیشن حادثه به مصدوم نمایش داده می شود و زمانی که با مرکز اورژانس تماس بگیرد این آدرس به مرکز ارسال می شود. وقتی پرستار ۱۱۵ با مددجو صحبت می کند و می خواهد شرح حال بگیرد، همان لحظه آدرس را دارد و می تواند آمبولانس را به همان نقطه بفرستد.
آقا بگلویی درباره مزیت های دیگر این نرم افزار بیان کرد: در این نرم افزار این قابلیت وجود دارد که می توان لوکیشن محل جدید را در نظر گرفت و بعد تماس گرفت. بعد از رجیستر شدن و نصب نرم افزار، یک سری اطلاعات شخصی و زمینه ای بیماری ها از کاربر دریافت می شود. این اطلاعات شامل گروه خونی و آخرین نوار قلب و سن و غیره است.
رییس اداره ارتباطات و فناوری اطلاعات سازمان اورژانس کشور گفت: این اطلاعات در زمان حادثه برای مرکز پیام ارسال می شود و پرستار مطلع می شود کسی که پشت خط صحبت می کند سابقه چه بیماری هایی داشته است.
وی گفت: طی روزهای آتی می توان این نرم افزار را از اپ استورهای مختلف دانلود کرد. به علت مشکلاتی که در زمینه آی او اس وجود داشته، هنوز این نسخه درست نشده و تا پایان امسال این نسخه نیز آماده می شود و در اختیار مردم قرار می گیرد. در حال حاضر از سایت های اورژانس می توان نرم افزار را دانلود کرد.
آقابگلویی گفت: ما مدت ها به دنبال این بودیم که اپراتورها محل تماس گیرنده را به ما اعلام کنند. اما همکاری لازم در این زمینه صورت نگرفت و در نتیجه ما این اپلیکیشن را طراحی کردیم و ارسال محل حادثه دیده مهم ترین قسمت این نرم افزار است.