امینت

January 27, 2018
11:08 شنبه، 7ام بهمنماه 1396
کد خبر: 87561

حمله به بزرگ‌ترین مرکز مبادلاتی ارز دیجیتالی

هکرها به یکی از بزرگ‌ترین مراکز مبادلات ارز دیجیتالی رمزنگاری شده در ژاپن نفوذ و حمله کرده‌ و ۵۳۲ میلیون دلار را به سرقت برده اند.

این روزها که بازار ارزهای دیجیتالی رمزنگاری شده بسیار داغ شده است، وب‌سایت‌ها، حساب‌های کاربری و پلت‌فرم‌های بسیاری برای استخراج بیت‌کوین یا بیت‌کوین ماینینگ ایجاد شده است تا بتوانند با استفاده از آنها به خرید و فروش و مبادلات تجاری کلان اقدام کنند.

کوین چک – یکی از بزرگترین مراکز مبادلات ارز دیجیتالی رمزنگاری شده که در شهر توکیوی ژاپن مستقر است – اعلام کرده که هکرها و مجرمان سایبری با نفوذ و حمله به سرورهای این مرکز، ۵۳۲ میلیون دلار از سرمایه‌هایش را به سرقت برده‌اند.

این مرکز در تشریح بزرگترین هک و حمله سایبری که در معرض آن قرار گرفته اعلام کرده است که ۴۲۰ میلیون دلار از ارز دیجیتالی NEM و ۱۱۲ دلار نیز از ارز دیجیتالی ریپل توسط هکرها ربوده شده و این شرکت را در آستانه ورشکستگی قرار داده است.

در سال ۲۰۱۴ میلادی هم یکی از بزرگترین مراکز مبادلاتی بیت کوین در آن زمان، پس از آنکه ۴۵۰ میلیون دلار از سرمایه‌هایش را از دست داد، اعلام ورشکستگی کرد.

مدیر مرکز کوین چک توکیو امروز با انتشار پستی در وبلاگ اختصاصی این مرکز عنوان کرد که یک حمله سایبری بزرگ برای این مرکز رخ داده است؛ البته هیچ سخنی درباره چگونگی سرقت این اطلاعات و سرمایه‌ها به زبان آورده نشده است. متخصصان امنیت سایبری این مرکز بلافاصله پس از متوجه شدن این موضوع، سایر سرمایه‌ها و ارزهای دیجیتالی موجود بر روی سرورها و سیستم‌ها را مسدود کرده و مانع سرقت بیشتر هکرها شده‌اند.

براساس گفته‌های تحلیلگران، زمانی که بیت‌کوین در سال ۲۰۰۹ برای نخستین بار در بازارهای جهانی ظهور پیدا کرد، ارزش آن حتی از یک دلار هم کمتر بود اما در ماه‌های گذشته حتی تا مرز ۲۰ هزار دلار هم رسید. درواقع، فناوری بیت‌کوین ‌که یک پول رمزنگاری شده است، این امکان را به کاربران می‌دهد که بدون نیاز به هیچ بانکی مبادلات مالی خود را انجام می‌دهند و همچنین هویت طرفین معامله نیز ناشناس باقی می‌ماند.

بسیاری از کشورهای جهان ازجمله کشورهای اروپایی درتلاش هستند تا این پول بی‌افسار را کنترل کرده و معاملات با آن را تا حد امکان محدود کنند، چراکه آنها بر این باورند بیت‌کوین به تجارت‌های غیرقانونی و غیرمجاز همچون تجارت اسلحه، تجهیزات تروریستی، قاچاق دارو موادمخدر دامن‌زده و به علت آنکه مقامات قضایی و پلیس نمی‌توانند طرفین معامله را شناسایی و ردگیری کنند، باعث سهولت آن می‌شود.

  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.