دریافت نظرات صاحبنظران برای لوایح پنج گانه حقوق فناوری اطلاعات
لوایح پنج گانه مربوط به حقوق فناوری اطلاعات به منظور اخذ نظرات تکمیلی به نمایندگان مجلس و روسای دستگاه ها ارسال خواهد شد.
در پنجمین نشست شورای سیاست گذاری همایش جنبه های حقوقی فناوری اطلاعات و ارتباطات، مقرر شد تا لوایح پنج گانه به نمایندگان مجلس و روسای دستگاه های ذیربط ارسال شود تا همراه با همایش مسیر پیشبرد این لوایح در دولت ومجلس فراهم شود.
پیش نویس"لایحه حکمرانی الکترونیکی"، "لایحه تراکنشهای الکترونیکی"، "لایحه شناسههای الکترونیکی"، "لایحه مسئولیت ارائه دهندگان خدمات فناوری اطلاعات" و "لایحه حمایت از دادهها وحفاظت از حریم اطلاعات شخصی در فضای مجازی" لایحه هایی هستند که پیش نویس آنها آماده و به منظور اخذ نظر از صاحبنظران، در این همایش ارائه خواهد شد.
در این نشست، که با حضور دکتر محسن اسماعیلی، عضو حقوقدان شورای نگهبان، دکتر رسول سراییان، معاون وزیر و رییس سازمان فناوری اطلاعات ایران؛ دکتر بهزاد پورسید، قائم مقام پژوهشگاه قوه قضائیه و رییس شورای سیاست گذاری، دکتر مسعود اخوان فرد، عضو کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات رادیویی، دکتر رمضانعلی صادق زاده، رییس مرکز توسعه تجارت الکترونیکی ، دکتر رضا فاضل، مدیر کل دفتر حقوقی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، مهندس رضا باقری اصل، دبیر اجرایی همایش، مهندس مازیار مباشری، مدیرکل دفتر تدوین ضوابط فنی و مقررات سازمان فناوری اطلاعات و جمعی از صاحبنظران و نمایندگان دستگاه های ذیربط برگزار شد، کمیته علمی همایش گزارشی از پیشرفت دریافت مقالات سفارشی به اساتید و صاحبنظران حقوق فضای مجازی را ارائه نمودند. همچنین فعالیت های انجام گرفته از جمله فرآیند دعوت از میهمانان خارجی، گزارش مقالات ارسال شده به دبیرخانه همایش و داوری آنها، پنل های تخصصی ارائه گزارش گردید.
بنابر تصمیمات اتخاذ شده شورای سیاست گذاری در خصوص نحوه برگزاری همایش و تعداد 10 پنل تخصصی نهایی شد ومقرر شد که اعضای پنل و دستور کار آنها تا جلسه بعدی شورا ارائه شود.
همچنین مقرر شد برای هر پنل تخصصی پیش جلسه با اعضای معرفی شده برگزار شده و با هدف ترویج و اطلاع رسانی نشست های خبری ویژه ای برای هر موضوع با حضور اصحاب رسانه، برگزار گردد.
شایان ذکر است، اولین همایش بین المللی جنبه های حقوقی فناوری اطلاعات و ارتباطات توسط سازمان فناوری اطلاعات ایران و با همکاری پژوهشگاه قوه قضاییه و دانشگاه علم و فرهنگ و با حمایت بسیاری از دستگاه های ذیربط در قوای سه گانه کشور روزهای پنجم و ششم اسفندماه 96 در تهران برگزار می شود..
این همایش در راستای باز تعریف زیرساخت حقوقی توسعه ارتباطات و فناوری اطلاعات و با هدف شناسایی خلاء های حقوقی، ضرورت های بازنگری در قوانینی و مقررات در روند های توسعه فناوری و فرهنگ سازی و ترویج بسترهای حقوقی فضای مجازی برگزار می شود.
نشست بعدی شورای سیاست گذاری همایش در تاریخ 23 بهمن برگزار خواهد شد.