اپراتورها

تلفن همراه

رگولاتوری

February 20, 2018
11:54 سه شنبه، 1ام اسفندماه 1396
کد خبر: 88134

پیشبینی وزیر ICT درباره مکان لاشه هواپیما درست از آب درآمد

با گذشت بیش از دو روز از خبر مفقود شدن هواپیمای تهران-یاسوج‌، در حالی که وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات درباره مستندات منطقه سقوط و تماس یکی از سرنشینان توضیحاتی ارائه کرده بود، لاشه این هواپیما امروز پیدا شد.

محمدجواد آذری جهرمی – وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات – در صفحه اینستاگرام خود درباره احتمال گوشی روشن یکی از مسافرین هواپیمای مفقودشده آسمان و نیز اخبار دیگری که روز گذشته درباره تماس یکی از شهروندان یاسوجی با یکی از مسافرین و صحبت با وی هنگام پرواز مطرح شد، با ارائه توضیحاتی گفته بود: تلفن همراه یکی از مسافرین پس از ناپدید شدن هواپیما روشن بوده و تا ساعت هفت عصر همان‌روز در دسترس بوده و سپس به دلیل احتمالی اتمام باتری خاموش می‌شود. موقعیت تلفن همراه در سایت روستای کهنگان سمیرم بوده است.

وی با تایید ادعای یکی از خبرنگاران در خصوص تماس شهروندی از یاسوج به یکی از مسافرین و دو مکالمه ۳۰ و ۷۲ ثانیه‌ای بررسی بر اساس اطلاعات تماس ثبت‌شده، نیز اظهار کرد: تماس اول در ساعت ۸:۵۶ دقیقه در شمال پلیس راه نجف‌آباد به مدت ۳۱ ثانیه برقرار و مکالمه دوم در ساعت ۹:۲۸ و در منطقه روستای کهنگان بوده است. البته اظهارات خبرنگار مذکور مبنی بر ساعت ناپدید شدن صحت ندارد و بنا بر اظهارات سازمان هواپیمایی کشوری ساعت ناپدید شدن ۹:۳۴ صبح بوده است. اطلاعات سایت‌های رصد پروازی در خصوص این پرواز نیز در لینک قابل دسترس است که اطلاعات منتشر شده، مطابق با اعلام رسمی سازمان هواپیمایی کشوری است. بنابراین تماس‌های مذکور قبل از سقوط بوده است.

جهرمی همچنین درباره یافتن منطقه احتمالی سقوط هواپیما توضیحاتی داده بود.

بر این اساس با استفاده از تحلیل‌های فرکانسی و جهت‌یابی تلفن همراه مسافرین مورد اشاره، منطقه احتمالی سقوط هواپیما حدس زده‌ شد. با توجه به اینکه امکان عبور امواج از کوه وجود ندارد، تحلیل‌های فنی، منطقه قله پازن پیر را به عنوان منطقه احتمالی سقوط تشخیص داده است.

تیم‌های پایش فرکانسی هم از سوی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی به منظور جهت‌یابی فرکانس‌های رادیویی احتمالی، به منطقه اعزام شده‌اند.

به گزارش ایسنا، در نهایت لاشه هواپیمای مفقودشده در حالی پس از دو روز پیدا شد که بر اساس اعلام کانال تلگرامی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، همان‌طور که وزیر ارتباطات و فناوری در صفحه اینستاگرامی خود منطقه سقوط هواپیمای تهران یاسوج را بر اساس مستندات پیش‌بینی کرده بود، گزارش وی پیرامون مکان لاشه هواپیمای مسافربری تهران-یاسوج درست از آب درآمده و لاشه هواپیما در همان محدوده پیدا شد.

  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.