اپلیکیشن

تلفن همراه

رسانه‌های اجتماعی

April 9, 2018
11:56 دوشنبه، 20ام فروردینماه 1397
کد خبر: 89444

«تم‌تم» چه تفاوتی با «تلگرام» دارد؟

tam tam.jpg

ایران : پیام رسان تم تم که شبیه تلگرام بوده و از پروتکل TLC cryptographic برای رمزنگاری پیام‌ها استفاده می‌کند از اول آوریل مورد توجه کاربران ایرانی قرار گرفت و به این ترتیب تعداد مخاطبان این اپلیکیشن که پیش از این، یک میلیون کاربر اندرویدی و ۳۰۰ هزار کاربر ios بود، رشدی قابل ملاحظه داشت.
 
گفتنی است که تم تم در اصل متعلق به کمپانی روسی Odnoklassniki است و «آلبرت پوپ کوف» مؤسس این اپلیکیشن، سال ۲۰۰۸ آن را به گروه اینترنتی Mail.RU واقع در مسکو فروخت. البته زمزمه‌هایی هم وجود دارد که کوشنر داماد ترامپ یکی از سرمایه‌گذاران این پیام رسان روسی محسوب می‌شود.
 
تم تم یک پیام رسان روسی مشابه تلگرام است که دامنه کوتاه به آدرس tt.me دارد و علاوه بر آن، با سیستم‌های اندرویدی و‌ای‌او‌اس سازگاری دارد و برای سیستم عامل‌های ویندوز، مک و لینوکس نیز روی دسکتاپ و لپ تاپ می‌توان از آن استفاده کرد.
 
بسیاری، قابلیت ایجاد کانال و سوپرگروه‌ها را از دلایل اصلی گرایش کاربران به تلگرام می‌دانند؛ موضوعی که در تم تم نیز به آن توجه شده و در این پیام رسان نیز می‌توان کانال و گروه‌های پرتعداد داشت و نمایش تعداد بازدید در کانال واستیکر‌های متحرک نیز از دیگر قابلیت‌های آن است.
 
همچنین امکان تعریف مدیر و ادمین برای کانال‌های ایجاد شده توسط مدیر اصلی کانال نیز از قابلیت‌های تم تم محسوب می‌شود. ازسوی دیگر این اپ قابلیت مکالمه تصویری و صوتی و ایجاد اتاق‌های چت را نیز دارد و همچنین می‌توان ویدئو‌ها را ارسال کرد؛ ویدئو‌هایی که ذخیره می‌شوند و کاربر می‌تواند به آن‌ها دسترسی داشته باشد.
 
در این پیام رسان نیز کاربر می‌تواند با استفاده از یک آی دی، بدون شماره تلفن و تنها با استفاده از حساب کاربری گوگل وارد اپ شود تا از حریم خصوصی وی حفاظت شود. امکان ارسال فایل‌ها و اطلاعات با سرعت بالا و پیش نمایش برخی وب سایت‌ها (پخش ویدئو یوتیوب درون برنامه) نیز از دیگر امکانات اپلیکیشن تم تم است و حتی گفته می‌شود که کاربر در این پلتفرم، کمتر شاهد تبلیغات آزاردهنده خواهد بود.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.