تجارت الکترونیک

فناوری اطلاعات

April 16, 2018
18:04 دوشنبه، 27ام فروردینماه 1397
کد خبر: 89663

ناصرعلی سعادت: حل مشکل ارزی ریالی الکامپ طبق رویه نمایشگاه نفت‌وگاز

رئیس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور درباره تاثیر خروج احتمالی از برجام بر نمایشگاه الکامپ، گفت:‌ سابقه تحریم‌های صنعت فاوای کشور به‌عنوان صنعت پیشرفته به‌پیش از برجام بازمی گردد و لغو آن نیز تاثیری بر اقتصاد این صنعت ندارد.
نشست نمایشگاه الکامپ بیست و چهارم با حضور ناصرعلی سعادت رئیس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور و محمدباقر اثنی عشری رئیس شورای مرکزی سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور امروز در محل این سازمان برگزار شد.
 
سعادت با بیان اینکه الکامپ بیست و چهارم 6 تا 9 مردادماه سال جاری در محل نمایشگاه‌های بین المللی تهران برگزار می‌شود، گفت: مجوز برگزاری نمایشگاه الکامپ در 27 اسفندماه با همکاری سازمان توسعه تجارت ایران به نام سازمان صادر شد.
 
وی با اشاره به اینکه الکامپ در سه سال گذشته نیز توسط این سازمان برگزار شد، گفت:‌ مجری نمایشگاه امسال نیز همان مجری سال های اخیر نمایشگاه است که مجری نمایشگاه نفت و گاز نیز است و مقرر شده موضوع ارزی ریالی نیز در نمایشگاه به شیوه نمایشگاه نفت و گاز حل شود، به این معنی که شرکت‌کنندگان بخش ارزی معادل ریالی هزینه ارزی را بر مبنای ارز تک نرخی بانک مرکزی پرداخت کنند.
 
وی در پاسخ به سوال خبرنگار فارس درباره اینکه آیا نمایشگاه امسال سال دولت الکترونیک دارد؟ گفت: طبق رویه 3 سال گذشته سالن 3 هزار متری همیشگی به سالن دولت الکترونیک اختصاص داده شده است و درباره این سالن و تعداد دستگاه‌های حاضر در سالن و برنامه حضور در نمایشگاه، طرف صحبت ما، سازمان فناوری اطلاعات ایران در وزارت ارتباطات است. فعلا همین سالن در نظر گرفته شده، مگر اینکه سازمان فناوری اطلاعات درباره بزرگی یا کوچکی سالن نظری اعلام کند که طبق نظراتی که تاکنون داشته‌اند، استراتژی وزارت ارتباطات حضور گسترده تر در بخش دولت الکترونیک است.
 
سعادت درباره ادغام دو نمایشگاه الکامپ و تلکام تصریح کرد: اگرچه در یک سند چندجانبه تمامی بازیگران و افراد موثر در این دو نمایشگاه مسئله ادغام را پذیرفتند، اما با تغییر زمان برگزاری و افزایش فضای اختصاص‌یافته به الکامپ دیگر امکان حضور نمایشگاه دیگری در کنار آن فراهم نیست. جنس این دو نمایشگاه از هم متفاوت است. تلکام به یک نمایشگاه تخصصی B2B تبدیل‌شده است، اما الکامپ دامنه وسیع‌تری نسبت به تلکام دارد.
 
وی درباره تاثیر احتمال خروج از برجام بر نمایشگاه الکامپ، گفت:‌ سابقه تحریم‌های صنعت فاوای کشور به‌عنوان صنعت Hightech (پیشرفته) به‌پیش از برجام باز می‌گردد و لغو آن نیز تاثیری بر اقتصاد این صنعت و برگزاری نمایشگاه تخصصی الکامپ نخواهد داشت. در خصوص نوسانات نرخ ارز نیز بیش از مبلغ ارز ثبات آن برای فعالان این حوزه اهمیت دارد.
 
همچنین در این نشست، محمدباقر اثنی عشری گفت: صدور مجوز سالانه امکان برنامه‌ریزی بلندمدت را دشوار می‌سازد در همین راستا به دنبال کسب مجوز سه ساله هستیم تا بتوانیم برنامه مدونی تا سال 1400 تهیه کنیم.
 
رئیس شورای مرکزی سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور با اعلام آغاز ثبت‌نام الکامپ از اواخر اردیبهشت‌ماه، الکام استارز، الکام گیمز و الکام ترندز محورهای اصلی نمایشگاه هستند.
وی افزود:‌ وزن اصلی IT کشور شامل شرکت‌های نرم‌افزاری، سخت‌افزاری و اینترنتی در الکامپ جایگاه ویژه‌ای خواهند داشت و امیدواریم دراین دوره بیشتر دیده شوند. همچنین درباره مباحث نوینی از جمله اینترنت اشیا، IOT، داده‌های بزرگ، هوش مصنوعی برنامه‌هایی داریم.
 
اثنی عشری درباره حضور خارجی‌ها در الکامپ امسال، گفت: حضور اجباری و از روی فشار نمی شود و به شرایط کشور بستگی دارد؛ اگر نمایشگاه جذابیتی برای آن‌ها داشته باشد، خودشان حضور می‌یابند و امسال نیز مانند سال‌های گذشته، شرکت‌های خارجی حضور خواهند داشت.
در حال حاضر محمدباقر اثنی عشری با اکثریت قاطع آرا به‌عنوان رئیس شورای مرکزی این سازمان انتخاب شده است و منتظر حکم رئیس‌جمهوری به‌ عنوان رئیس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور است.
 
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.