سخت‌افزار

April 24, 2018
10:43 سه شنبه، 4ام اردیبهشتماه 1397
کد خبر: 89919

استراتژی “ساخت چین” ۲۰۲۵ چیست؟

چین با هدف غلبه بر رهبری آمریکا و آلمان در «های تِک» استراتژی موسوم به made in china 2025 را تعریف کرده است.
 
به گزارش خبرآنلاین، این استراتژی بر اساس توسعه 10 بخش کلیدی ازجمله علوم رباتیک، هوافضا و خودروهای پاک صورت می‌گیرد تا چین بتواند خود را شماره یک جهان کند. {لینک}
 
مغز متفکر این حرکت رئیس‌جمهور Xi Jinping است و تصور آمریکایی‌ها این است که کمپانی‌های چینی با پشتوانه دولتی قادرند تاج علم و فناوری را از سر آن‌ها در بیاورند. در اروپا نیز آلمان‌ها از شدت گرفتن توسعه «های تِک» در چین ابراز نگرانی کرده‌اند.
 
تراشه، کامپیوتر و کلود
چین قصد توسعه تراشه‌های بومی خود را دارد و بر اساس تعارف انجام‌شده 40 درصد از تراشه‌های گوشی‌های هوشمند تا سال 2025 باید مِید این چاینا باشد تا واردات این محصول کم شود. بالا بردن کیفیت سرویس‌های کلود در شبکه‌های رایانه‌ای و دیتاسنترها، دیگر هدف چین است. در بخش کارخانه‌های هوشمند چیز تارگت 60 درصد تولید انواع سنسور و حسگر هوشمند را به‌صورت بومی لحاظ کرده است.
 
جنگ رباتیک
در استراتژی جدید ربات‌های صنعتی بومی باید تا سال 2020 به 50 درصد و تا سال 2025 به رقم 70 درصد از کل ربات‌های بکار گرفته‌شده در صنایع برسد.
 
صنعت هوایی
ایرلاین‌های چینی باید تا 2020 به درآمد 15.9 میلیارد دلار برسند و تا 2025 درآمدشان باید دو برابر شود. از سوی دیگر سازندگان هواپیما باید سهم‌شان از بازار داخلی به 10 درصد برسد. موتورهای بومی جت CJ-1000A آماده عرضه هستند. 80 درصد از صنایع هوافضای شهری تا سال 2025 باید از داخل تأمین شود.
 
صنایع دریایی
چین باید رهبر شماره یک صنعت دریایی و مهندسی دریا باشد و تا 2025 باید 80 درصد از کشتی‌های فوق مدرن را خودش تولید و راهی بازار کند.
 
راه‌آهن
صنایع راه‌آهن که بازار داخلی را در دست دارند باید وارد بازارهای بین‌المللی شده و دهه آینده را در بیرون از مرزها سرمایه‌گذاری کنند. قطارسازان 30 درصد صادرات را تا 2025 به 40 درصد خواهند رساند.
 
خودروهای سبز هوشمند
تلاش برای تولید خودروی سبز هیبریدی باید تا 2025 به 80 درصد رشد برسد. فناوری‌های هوشمند و 5G تا 2025 باید در خودروهای همیشه متصل لحاظ شود.
 
انرژی‌های بازگشت‌پذیر
تجهیزات ساخت انرژی‌های بازگشت‌پذیر و تجهیزات بهینه‌سازی مصرف سوخت باید تا سال 2025 به اندازه 80 درصد بازار داخلی برسد.
 
صنایع کشاورزی
چین باید تا 2025 بیش از 95 درصد از ابزار و ماشین‌آلات کشاورزی را توسط خود تولید کند.
 
مواد «های تِک»
تولید مواد اولیه برای منسوجات و ساخت آلیاژهای نادر برای صنایع «های تِک» تا سال 2025 باید 90 درصد و 85 درصد از بازار داخلی را در بر گیرد.
 
صنایع دارویی
صنایع دارویی باید تا 2025 مطابق استانداردهای بین‌الملل حرکت کرده و از آمریکا و اروپا مجوزهای لازم را دریافت کنند. رسیدن به 70 درصد بازار تجهیزات و صنایع دارویی تا 2025 تعریف شده است.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.