تجارت الکترونیک

فناوری اطلاعات

May 19, 2018
13:24 شنبه، 29ام اردیبهشتماه 1397
کد خبر: 90787

تولیدکنندگان سیستم‌های موقعیت یابی ماهواره‌ای حمایت می‌شوند

سازمان فضایی ایران از شرکتهای فناور طراح و تولیدکننده سیستم های موقعیت یابی ماهواره ای حمایت می کند.
 
مرتضی براری در صفحه اینستاگرام خود نوشت: همانگونه که در قرن سیزدهم، اختراع قطب نما، باعث ایجاد انقلاب بازرگانی در جهان شد، در عصر حاضر نیز سامانه های تعیین موقعیت ماهواره ای هستند که چنین نقش راهبردی را در زندگی انسان پیدا کرده اند.
 
وی گفت: بازار صنعت اطلاعات مکانی در جهان حدود ۳۰۰ میلیارد دلار در آمد داشته که بیش از ۴۰ درصد از آن مربوط به سامانه های تعیین موقعیت مکانی و خدمات مبتنی بر آن است. بازار پایین دستی این حوزه (ساخت گیرنده و خدمات کاربردی) نیز با حجم بازاری حدود ۹۰ میلیارد دلار در سال ۲۰۱۷، بعد از خدمات مخابرات ماهواره ای، بزرگترین حوزه خدماتی صنعت فضایی در دنیا است.
 
رئیس سازمان فضایی ایران تاکید کرد: پیش بینی می‌شود تا سال ۲۰۲۰ میلادی به ازای هر نفر، یک گیرنده ناوبری در دنیا وجود داشته باشد. این موضوع ضرورت ورود فعالانه به حوزه ناوبری ماهواره ای را روشن می سازد.
 
وی با بیان اینکه تکمیل زنجیره ارزش صنعت فضایی و توسعه خدمات فضاپایه در کشور، از اهداف اصلی سازمان فضایی ایران است، خاطرنشان کرد: با توجه به بازار بزرگ خدمات مکان مبنا، حمایت از ایجاد و توسعه کسب و کارها در این حوزه نیز در اولویت برنامه های سازمان فضایی ایران قرار گرفته است.
 
معاون وزیر ارتباطات با اشاره به اینکه امروزه نقش خدمات فضاپایه در جامعه پررنگ تر شده و بازار مناسبی در این حوزه شکل گرفته است، افزود: سازمان فضایی ایران نیز در تلاش است تا با تقویت بخش خصوصی، زنجیره ارزش حوزه فضایی را در کشور تکمیل کرده و با ارائه خدمات در تمام حوزه ها، در گام اول سهم این بخش را در اقتصاد و بازار ملی پررنگ تر کند.
 
وی گفت: همچنین در گام بعدی، سازمان فضایی ایران درنظر دارد به کسب سهم از بازارهای بین المللی بپردازد و با صدور گواهی تایید محصولات فناورانه، به صادرات و محصولات تولید شده در بخش خصوصی کمک کند. به همین منظور نسبت به تشکیل کمیته ای برای بررسی زیست بوم حوزه ناوبری با حضور نقش آفرینان این صنعت در سازمان فضایی ایران اقدام شد.
 
براری تضریح کرد: به منظور شناخت ظرفیت های کشور در این حوزه، بازدیدی از یکی دیگر از شرکت های فناور در عرصه طراحی و تولید سیستم های موقعیت یابی داشتم که خدمات شایانی را به حوزه فضایی کشور ارائه کرده است. این رویکرد را نیز در هفته های پیش رو، به منظور شناخت بهتر وضعیت موجود و برنامه ریزی برای توسعه آتی ادامه خواهیم داد.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.