امنیت

فناوری اطلاعات

May 19, 2018
17:14 شنبه، 29ام اردیبهشتماه 1397
کد خبر: 90797

بدترین گذرواژه‌های جهان کدام‌اند؟

این گزارش به مرور مختصری بر بدترین رمزهای عبور و گذرواژه‌های ساخته و استفاده شده توسط کاربران اینترنت در جهان می‌پردازد.
 
به گزارش entrepreneur، این روزها که هر لحظه خبری از گوشه و کنار جهان مبنی بر حمله سایبری و هک حساب‌های کاربری رایانه و گوشی هوشمند نظیر ای‌میل، پیام‌رسان‌ها و شبکه‌های اجتماعی نظیر اینستاگرام به گوش می‌رسد، کاربران باید درباره افزایش امنیت سایبری حساب‌های کاربری خود دقت بیشتری کرده و اقدامات لازم را برای محافظت از اطلاعات شخصی خود انجام دهند.
 
بسیاری از متخصصان امنیت سایبری بر این باورند که بسیاری از کاربرانی که گرفتار حملات سایبری و نفوذ به حریم شخصی و اطلاعات رایانه‌شان می‌شوند، از گذرواژه‌های ناایمن و نادرستی استفاده می‌کنند که به هکرها این امکان را می‌دهد تا براحتی و بدون هیچ گونه زحمتی، رمز عبور قربانیان موردنظر را حدس زده و به اطلاعات خصوصی‌شان دسترسی پیدا کنند.
 
حالا آخرین گزارش و آمارهای منتشره از سوی متخصصان فعال در حوزه امنیت سایبری نشان می‌دهد که کاربرانی که براحتی در معرض هک و حمله سایبری قرار گرفته اند، از کلمات عبور و گذرواژه‌های بسیار ساده، ابتدایی و قابل حدسی استفاده کرده‌اند.
 
این گزارش به مرور مختصری بر مجموعه کلمات عبور و گذرواژه‌هایی که از امنیت سایبری بسیار پایین و ضعیفی برخوردارند، می‌پردازد که در زیر فهرست برخی از این رمزهای عبور ناایمن ذکر شده است:
 
۱۲۳۴۵
 
۱۲۳۴۵۶۷۸۹
 
۲۴۶۸
 
۱۳۵۷
 
نام کاربر
 
نام خانوادگی کاربر
 
نام همسر کاربر
 
تاریخ تولد کاربر
 
Abc۱۲۳
 
Abcdef
 
Password
 
I love you
 
Admin
 
Welcome
 
Monkey
 
Starwars
 
Dragon
 
Hello
 
Freedom
 
whatever
 
اما یکی از بزرگترین اشتباهات مهلکی که قربانیان حملات سایبری مرتکب می‌شوند، استفاده از یک کلمه کامل همانند « Freedom » و ترکیب آن با یک کلمه یا عدد دیگر است که برای کاربر معنادار و قابل یادآوری بوده و از آن طرف هم براحتی توسط هکرها هک نمی‌شود.
 
به گفته کارشناسان، یک ترفند کاربردی و مفید دیگری که می‌تواند به امنیت گذرواژه پست الکترونیک، حساب‌های کاربری گوشی و رایانه شما کمک کند، بهره‌گیری از سمبل‌ها و حروف غیر الفبایی همچون %، $، *، @ است.
 
در هر صورت، کاربران با در نظر گرفتن موارد فوق، باید رمز عبوری را انتخاب کنند که بتوانند آن را به راحتی به خاطر آورند و در ضمن، در هیچ جایی جز ذهن خود، آن‌ها را یادداشت نکرده و برای هیچ کس نیز آن را به زبان نیاورند.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.