تجارت الکترونیک

فناوری اطلاعات

May 21, 2018
12:52 دوشنبه، 31ام اردیبهشتماه 1397
کد خبر: 90870

سامانه معرفی شرکت‌های فعال در حوزه فاوا راه‌اندازی می‌شود

ایجاد سامانه‌ای به منظور معرفی شرکت‌های فعال اقتصادی در استان‌های مختلف با همکاری اتاق استانی یکی از برنامه‌هایی است که به تازگی کلید خورده و با توجه به مزیت‌هایی که به دنبال خواهد داشت، کمیسیون فناوری اطلاعات و ارتباطات اتاق ایران نیز تصمیم گرفت با استفاده از این سامانه شرکت‌های عضو فاوا را معرفی کند.
 
ایجاد سامانه‌ای به منظور معرفی شرکت‌های فعال اقتصادی در استان‌های مختلف با همکاری اتاق استانی یکی از برنامه‌هایی است که به تازگی کلید خورده و با توجه به مزیت‌هایی که به دنبال خواهد داشت، کمیسیون فناوری اطلاعات و ارتباطات اتاق ایران نیز تصمیم گرفت با استفاده از این سامانه شرکت‌های عضو فاوا را معرفی کند.
اعضای کمیسیون فناوری اطلاعات و ارتباطات اتاق ایران در تازه ترین نشست حود ضمن نگاهی به مسائل ارزی کشور و مشکلاتی که برای واردات و صادرات در حوزه‌های مختلف در پی داشته است، به ایجاد سامانه معرفی شرکت‌های فعال اقتصادی در کشور به همت اتاق‌های استانی اشاره کردند و خواستار ایجاد این سامانه برای معرفی شرکت‌های عضو فاوا شدند.
 
محمدرضا طلائی، رئیس کمیسیون فناوری اطلاعات و ارتباطات اتاق ایران در ابتدا از دستورالعمل‌های بانک مرکزی در مورد ارز و ایجاد سامانه نیما انتقاد کرد و گفت: در شرایطی که تجارت کشور برای ادامه حیات خود باید متاسفانه به صورت غیرشفاف عمل کند، استفاده از سامانه نیما هیچ کمکی نخواهد کرد. نتیجه این کار فقط قفل شدن تجارت کشور است.
 
وی از وجود ابهامات ارزی در کشور و اینکه واردکنندگان با چه نرخی می‌توانند ارز خود را از صادرکنندگان خریداری کنند و با چه نرخی در داخل محصولات خود را بفروشند، سخن گفت و تصریح کرد: شاید در گذشته و طی دوران تحریم، تولید کشور توانست به هر نحوی ادامع حیات دهد اما امروز دیگر جانی برای تولید باقی نمانده و به مراتب با شرایط سخت‌تری مواجه است.
 
این فعال اقتصادی همچنین از ارسال نامه‌ای از سوی کمیسیون به وزیر ارتباطات به منظور رسیدگی به مشکلات ارزی کشور در حوزه ICT خبر داد و گفت: علیرغم پیگیری‌های متعدد همچنان نتوانسته‌ایم از وزارتخانه پاسخی دریافت کنیم. در این مدت وزارتخانه‌های مختلف که متولی بخش‌هایی از اقتصاد هستند برای مقابله با مشکلات ارزی تدابیری اتخاذ کرده‌اند اما وزارت ارتباطات که متولی این حوزه می‌شود هیچ اظهارنظری نکرده و این مسئله به شدت مورد انتقاد بخش خصوصی است.
 
مسعود شنتیایی، عضو کمیسیون فناوری اطلاعات و ارتباطات اتاق ایران طی سخنانی گفت که تعیین قیمت 4200 تومان را یکسان‌سازی نرخ ارز نمی‌داند و معتقد است در آینده با 7 یا 8 نرخ ارز مواجه خواهیم شد.
 
وی تصریح کرد: به نظر می‌رسد هیچ‌یک از مسئولان نتوانند مسئله ارز را حل کنند بنابراین صحبت کردن در مورد آن تأثیری نخواهد داشت.
 
در ادامه این نشست موضوع تفاهم اتاق البرز با شرکت تواگزیم به عنوان طرح پایلوت برای ایجاد سامانه معرفی شرکت‌های فعال اقتصادی در ایران مورد بحث قرار گرفت و بر اساس اظهارات طلائی قرار است تفاهم‌نامه‌ای بین این کمیسیون و شرکت مذکور امضا شود و این سامانه شرکت‌های عضو فاوا را نیز معرفی کند.
 
علیرضا اشرف، دبیرکل اتاق ایران نیز با حضور در این نشست و با اشاره به سامانه یاد شده گفت: ضروری است در این تفاهم‌نامه جایگاه و نوع ارتباط با اتاق ایران از نظر حقوقی مشخص شود.
 
وی یادآور شد: توسعه تجارت الکترونیک از رویکردهای اصلی پارلمان بخش خصوصی است و اتاق ایران از هر ظرفیتی که به سمت تقویت این حوزه حرکت کند حمایت خواهد کرد. 
 
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.