امنیت

فناوری اطلاعات

June 6, 2018
11:26 چهارشنبه، 16ام خردادماه 1397
کد خبر: 91254

نا امن ترین شهرهای آمریکا از نظر امنیت سایبری کدام شهرها هستند؟

بر اساس نتایج تحقیقات، شهر لاس وگاس در ایالات متحده آمریکا دارای کمترین شاخص امنیت سایبری در این کشور است.
 
به گزارش ایسنا، به نقل از وب سایت security magazine، این روزها که بحث امنیت سایبری در بسیاری از کشورهای جهان داغ شده و موجب خطرها، آسیب‌ها و خسارت‌های جبران ناپذیری شده است، پژوهشگران و متخصصان امنیت سایبری با انتشار بیانیه و گزارش‌های متعددی در تلاشند تا مسئولان و مدیران شهرها و کشورهای مختلف را از خطر جدی پیش روی شهروندان و اطلاعات مالی، محرمانه و شخصی آنان آگاه ساخته و به آن‌ها درباره اتخاذ تصمیمات و اقدامات فوری هشدار دهند.
 
پژوهشگران و محققان فعال در حوزه امنیت سایبری به تازگی دریافته و اعلام کرده‌اند که ناامن‌ترین کلانشهرهای ایالات متحده آمریکا شهرهای لاس واگس، ممفیس و شارلوت هستند که در فهرست پایین‌ترین شاخص امنیت سایبری در این کشور قرار گرفته‌اند.
 
این فهرستی که نشان‌دهنده ناامن‌ترین کلانشهرهای آمریکاست، شامل شهرهای زیر می‌شود:
 
۱. لاس وگاس در ایالت نوادا(Las Vegas)
 
۲. ممفیس در ایالت تنسی (Memphis )
 
۳. شارلوت در ایالت کارولینای شمالی (Charlotte  )
 
۴. هاوستون در ایالت تگزاس(Houston  )
 
۵. پراویدنس در ایالت رودآیلند (  Providence  )
 
۶. بیرمینگهام در ایالت آلاباما (Birmingham   )
 
۷. جکسونویل در ایالت تگزاس (Jacksonville  )
 
۸. وست پالم بیچ در ایالت فلوریدا (West Palm Beach  )
 
۹. اورلاندو – دیتونا بیچ در ایالت فلوریدا(Orlando – Daytona Beach )
 
۱۰. ناحیه خلیج تامپا در ایالت فلوریدا (Tampa )
 
محققان علاوه بر فهرستی که شامل ناامن‌ترین شهرهای ایالات متحده آمریکا می‌شود، فهرست دیگری نیز منتشر کردند که نشان‌دهنده شهرهایی است که کمترین آسیب‌پذیری را در قبال حملات سایبری، بدافزاری و حمله هکرها دارند. این فهرست شامل شهرهای زیر می‌شود:
 
 
۱. شهر ریچموند در ایالت ویرجینیا
 
۲. شهر گرینز بورو در کارولینای شمالی
 
۳. شهر نورفولک در ایالت ویرجینیا
 
۴. شهر سیاتل در واشنگتن
 
۵. شهر سنت لوئیس در واشنگتن
 
این فهرست‌ها به وضوح نشان‌دهنده میزان آسیب‌پذیری امکانات و تجهیزات متصل به اینترنت و همچنین کاربران اینترنتی ساکن در این شهرها و مناطق مسکونی است.
 
گای موسکوویتز – موسس و مدیر ارشد اجرایی شرکت کورونت – در این باره می‌گوید: شرکت‌های عظیم و ابرقدرت در جهان از متخصصان امنیت سایبری، تجهیزات و تمهیدات پیشرفته‌ای بهره می‌برند و می‌توان تا حدودی گفت که تقریبا از آسیب‌پذیری کمتری در قبال حملات سایبری و بدافزاری و هک اطلاعات محرمانه برخوردارند، این در حالیست که کسب و کار، شرکت و صنایع کوچک و متوسط آسیب‌پذیری بسیار بیشتری در مقایسه با سایر رقبای غول خود دارند.
 
وی همچنین اشاره می‌کند این فهرست نشان می‌دهد که شهرهای مذکور به چه دلیل آسیب‌پذیری کمتر یا بیشتری دارند.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.