سیستم‌عامل و نرم‌افزار

فناوری اطلاعات

June 18, 2018
19:25 دوشنبه، 28ام خردادماه 1397
کد خبر: 91637

طلایی: آینده خوبی در انتظار تولید و صادرات نرم افزار کشور نیست

رییس اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان نرم‎افزار گفت: با توجه به تحریم های آمریکا علیه کشورمان، شرکت های ایرانی نمی توانند به طور مستقیم از گوگل درخواست خدمات دهی کنند و بر همین اساس باید از طریق سایر شرکت های اروپایی و آسیایی که دارای کردیت کارت هستند، تحریم ها را دور بزنند و درخواست این سرویس را از گوگل داشته باشند.
 
محمدرضا طلایی درباره پولی شدن گوگل مپ و استفاده از خدمات آن و تاثیرگذاری آن روی کسب وکارهای اینترنتی گفت: این مساله به طور حتم بر کسب وکارهای نوین که بر مبنای اینترنت است تاثیر می گذارد. اما موضوعی که در اینجا مطرح است این است که این خدمات برای شرکت های تجاری یا کسانی که از گوگل مپ استفاده تجاری می کنند، پولی شده است و کاربران عادی همچنان می توانند رایگان از آن استفاده کنند.
وی ادامه داد: با توجه به تحریم های آمریکا علیه کشورمان، شرکت های ایرانی نمی توانند به طور مستقیم از گوگل درخواست خدمات دهی کنند و بر همین اساس باید از طریق سایر شرکت های اروپایی و آسیایی که دارای کردیت کارت هستند، تحریم ها را دور بزنند و درخواست این سرویس  را از گوگل داشته باشند. البته این کار نیز ممکن است هزینه های مربوط به خودش را داشته باشد و حتی امکانپذیر نباشد اما به هر حال دیگر نمی توان از این امکان گوگل به طور رایگان استفاده کرد و شرکت های فناوری نوین باید فکر دیگری در این باره داشته باشند. وی گفت: وضعیت شرکت های فن آوری و آی تی ما مناسب است. دولت و معاونت فن آوری نیز حمایت های خوبی از فعالان کسب وکارهای نوین داشته اند اما باید خود را برای تحریم ها آماده کنند. چیزی که مشخص است با وضعیت موجود شرایط خوبی در آینده در بحث تولید و صادرات نرم افزار نخواهیم داشت.
 
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.