امینت

تلفن همراه

فناوری

July 8, 2018
10:41 یکشنبه، 17ام تیرماه 1397
کد خبر: 92199

امنیت شبکه ۴G زیر سوال رفت!

4g-lte-logo.jpg
 
پژوهشگران به تازگی دریافته‌اند که دستگاه‌های متصل به اینترنت ۴G در معرض هک و حمله سایبری قرار دارند.
 
به گزارش ایسنا، به نقل از وب سایت هکر نیوز ، اگر شما نیز جزو آن دسته از کاربرانی هستید که از اینترنت پرسرعت شبکه LTE موسوم به ۴G استفاده می‌کنید، باید مراقب مجرمان سایبری و هک دورادور دستگاه الکترونیکی متصل به اینترنت خود باشید.
 
پژوهشگران فعال در دانشگاه نیویورک در ابوظبی و همچنین دانشگاه بوخوم پس از انجام تحقیقات فراوان به این نتیجه رسیدند که اتصال به اینترنت شبکه ۴G یا LTE می‌تواند خطر آسیب‌پذیری گوشی‌های هوشمند متصل به این نوع اینترنت را به میزان قابل ملاحظه‌ای افزایش دهد، به‌گونه‌ای که مجرمان سایبری قادر خواهند بود کنترل گوشی هوشمند قربانی مورد نظر را تحت اختیار و فرمان خود بگیرند، تاریخچه جست‌وجوهای اینترنتی وی در صفحات وب را به دست بیاورند، به هویت کاربران اینترنتی دستگاه موردنظر دسترسی پیدا کنند، صفحات مجازی و سایت‌های مورد مشاهده آن‌ها را تحت تعقیب و پیگیری قرار دهند و درصورت نیاز، اطلاعات آن‌ها و دستگاه متصل به اینترنت‌شان را به تیم‌های جاسوسی، هکرها و مجرمان سایبری تحویل می‌دهند تا از آن‌ها به منظور نیل به اهداف شوم خود سوءاستفاده کنند.
 
این پژوهشگران در ادامه گزارش خود عنوان کرده‌اند که مجرمان سایبری با سوءاستفاده از قابلیت‌ها و خدمات شبکه اینترنت ۴G می‌توانند به ارتباطات قربانیان دسترسی یافته، تماس و پیامک‌های رد و بدل شده آن‌ها را جاسوسی کرده و موقعیت جغرافیایی‌شان را با دیگران به اشتراک بگذارند.
 
با استفاده از خدمات شبکه اینترنت 4G امکان استفاده از برنامه‌های کاربردی و محصولات مبتنی بر اینترنت با سهولت و کیفیت بهتری فراهم خواهد شد؛ به طوری که با بهره‌مندی از پهنای باند چندین برابر اینترنت نسل‌های دیگر، چند کاربر می‌توانند به طور همزمان از حساب اینترنت یک خط استفاده کنند. درواقع 4G چهارمین نسل شبکه‌ تلفن همراه است که در نقاط تحت پوشش امکان تبادل داده با سرعت‌های بالا را می‌دهد.
 
این نسل که در سال‌های اخیر در دنیا جایگزین نسل سوم شده، مهیا کننده‌ سرعت و پهنای باند بسیار بالا برای دسترسی به اینترنت و انتقال دیتاست که علاوه بر گوشی تلفن همراه می‌توان با استفاده از مودم‌های نسل 4 سرعت آن را در لپ‌تاپ‌های دارای مودم وایرلس USB، گوشی‌های هوشمند و غیره نیز مورد استفاده قرار داد.
 
این خدمات که در بازار با نام LTE یا Long Term Evolution شناخته می‌شود، از فن‌آوری‌های استاندارد GSM است و برای دسترسی به اینترنت پرسرعت قابل حمل استفاده می‌شود.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.