تجارت الکترونیک

فناوری اطلاعات

August 25, 2018
19:58 شنبه، 3ام شهریورماه 1397
کد خبر: 93362

حضور شرکت‌های ایرانی در نمایشگاه جیتکس دوبی ارزان‌ می‌شود

رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان نرم‌افزار به چند سوال مهم درباره چرایی حضور پاویون ایران در نمایشگاه جیتکس پاسخ داد.
 
محمدرضا طلایی از برگزاری پاویون رسمی جمهوری اسلامی ایران در سی و هشتمین نمایشگاه جیتکس دوبی در مهرماه سال جاری خبر داد.
 
رییس اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان نرم‌افزار ایران گفت: این اتحادیه با مجوز سازمان توسعه تجارت ایران و با همکاری کمیسیون فناوری اطلاعات و اقتصاد رسانه اتاق بازرگانی و سایر تشکل‌های ICT اتاق بازرگانی ایران و با حمایت مرکز تعاملات بین المللی علم و فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، صندوق نوآوری و شکوفایی، صندوق صادرات، مرکز فناوری اطلاعات و رسانه‌های دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، فدراسیون فاوای ایران و با اجرای شرکت همایش گستران ایماژ به عنوان نماینده رسمى جیتکس در ایران، برای چهارمین سال متوالی پاویون جمهوری اسلامی ایران را در بزرگترین رویداد آسیا و شمال آفریقا برگزار می‌کند.
 
وی افزود: در سال گذشته پاویون جمهوری اسلامی ایران برای معرفی توانمندی‌های تولیدی و صادراتی فعالان صنعت فاوای ایران در این نمایشگاه برگزار شده و امسال نیز علی‌رغم افزایش نرخ ارز با ارایه تسهیلاتی با کیفیت سال‌های قبل برگزار خواهد شد.
 
او خاطر نشان کرد: با حمایت سازمان توسعه تجارت برای مشارکت‌کنندگان در پاویون جمهوری اسلامی ایران 30 تا 50 درصد هزینه‌های غرفه به صورت یارانه تا سقف 20 میلیون تومان پرداخت می‌شود که با توجه به جدیت اتاق بازرگانی ایران، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و سازمان توسعه تجارت برای حمایت امیدواریم حضور در نمایشگاه امسال نسبت به سال گذشته اندکی ارزان‌تر تمام شود.
 
رییس اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان نرم‌افزار ایران با اشاره به شرکت‌های حاضر در پاویون، گفت: 10 شرکت دانش‌بنیان با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، پنج موسسه فرهنگی دیجیتال با حمایت مرکز فناوری اطلاعات و رسانه‌های دیجیتال و چهار شرکت فناورانه تحت عنوان پاویون جمهوری اسلامی ایران در این رویداد مهم فناوری منطقه حضور خواهند داشت.
 
طلایی در پاسخ به این سوال که برخی می‌پرسند چرا پاویون ایران در نمایشگاه جیتکس حضور دارد، گفت: جیتکس بزرگترین رویداد فناوری منطقه در آسیا و شمال آفریقا است و 4700 شرکت از 100 کشور جهان در آن حضور دارند؛ این نمایشگاه بیش از 100 هزار بازدید کننده تخصصی از 140 کشور دارد در نتیجه محل مناسبی برای معرفی پتانسیل های صنعت ICT ایران در خارج از کشور است.
 
رییس اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان نرم‌افزار ایران درباره اینکه برخی می‌پرسند چرا حضور شرکت‌های ایرانی در نمایشگاه جیتکس به صورت پاویون انجام می‌شود و شرکت‌ها برای حضور مستقل حمایت نمی‌شوند؟ گفت: اگر شرکتی بتواند مستقل در نمایشگاه شرکت کند بسیار مناسب است اما حضور در قالب پاویون نیز مزایایی دارد از جمله اینکه وجود پاویون ایران در این نمایشگاه نشان از فعال بودن صنعت ارتباطات و فناوری اطلاعات کشور در این حوزه است و جنبه برندسازی دارد. همچنین حضور شرکت‌ها زیر چتر یک پاویون باعث کاهش هزینه‌های حضور در نمایشگاه های تخصصی می‌شود.
 
وی گفت: نمایشگاه‌های تخصصی و اختصاصی ایران که در برخی کشورها برگزار می‌شود در صورتیکه بلند مدت و در یک دوره زمانی پنج ساله انجام شود، اقدام مناسبی است اما هدف از حضور در سبیت، GSM و جیتکس این است که این نمایشگاه‌ طی سال‌ها بازدیدکنندگانی جذب کرده و در یک جایگاه مناسبی قرار گرفته‌اند که قصد استفاده از این پتانسیل را داریم.
 
او افزود: می‌خواهیم با کمترین هزینه در کشور دیگری حضور پیدا کنیم و هزینه‌های بازاریابی و تبلیغات را برای شرکت‌ها کاهش دهیم؛ برنامه حضور در نمایشگاه‌های تخصصی در بازارهای صادراتی کشورهای هدف باید بلند مدت باشد نه اینکه یک بار در کشور عراق و یک بار در افغانستان حضور پیدا کنیم و برنامه بلندمدتی نداشته باشیم چرا که در غیر این صورت فقط سرمایه‌ها را هدر داده‌ایم و عملا برنامه بلند مدت بازاریابی نداشته‌ایم.
 
وی عنوان کرد: در سه سال گذشته به صورت مستمر در کنار پاویون ایران در نمایشگاه جیتکس، همایش معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری و کسب‌وکار ایران نیز در روز سوم نمایشگاه برگزار شده که امسال نیز برگزار می‌شود و از شرکت‌های خارجی نیز برای شرکت در این همایش دعوت خواهد شد تا امکان ملاقات های رودررو نیز برای شرکت‌های ایرانی فراهم شود.
 
رییس اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان نرم‌افزار گفت: تمرکز نمایشگاه امسال بر هوش مصنوعی و شهرسازی هوشمند است تا نشان دهد چگونه صنایع مختلف می‌توانند از صنعت ارتباطات و فناوری اطلاعات و استفاده کنند.
 
وی خاطر نشان کرد: نمایشگاه‌های معتبر فاوا از جمله جیتکس در سطح جهان می‌توانند به صاحبان صنایع مختلف جهت کاهش هزینه‌های تولید، افزایش بهره‌وری و افزایش کیفیت محصولات کمک کنند.
 
به گزارش تسنیم، سى و هشتمین نمایشگاه فناوری اطلاعات و ارتباطات جیتکس از 22 تا 26 مهرماه در مرکز تجارت جهانی شهر دوبی در کشور امارات متحده عربی در موضوعات کامپیوتر و آخرین دستاوردهای فناوری حوزه‌های اینترنت اشیاء، شهر هوشمند، هوش مصنوعی، هواپیماهای بدون سرنشین، سخت‌افزار، نرم‌افزار، نرم‌افزار تلفن همراه، بازی‌های رایانه‌ای، لپ‌تاپ و تبلت، گوشى تلفن همراه، زیر ساخت و شبکه‌هاى ارتباطى، تکنولوژی صوتی و سایرخدمات اینترنتی برگزار می‌شود.
 
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.