امینت

تلفن همراه

September 4, 2018
19:57 سه شنبه، 13ام شهریورماه 1397
کد خبر: 93692

نشانه‌های ویروسی شدن گوشی تان را بشناسید

در حالی که بدافزارها همواره به دنبال سرقت اطلاعات و جاسوسی از کاربران هستند، با روش‌های پیشگیرانه می‌توان از نفوذ آن‌ها جلوگیری کرد.
 
پیشرفت و سهولت استفاده از گوشی‌های هوشمند و انتشار اپلیکیشن‌های متعدد و همچنین رونق شبکه‌های اجتماعی موبایل‌پایه، منجر شده است تا افراد فرصت‌طلب و هکرها بیکار نبوده و به بررسی راه‌های نفوذ در این گوشی‌ها بپردازند و نرم‌افزارها و راهکارهای مختلفی برای نفوذ غیرمجاز برای گوشی‌ها با سیستم عامل‌های مختلف را طراحی کنند.
 
بسیاری از این نرم‌افزارهای مخرب که از آن به عنوان بدافزار یاد می‌کنیم، به‌دنبال سرقت اطلاعات و یا جاسوسی از کاربران هستند. بنابراین کاربران گوشی‌های هوشمند در کنار استفاده صحیح از این ابزار باید نکات امنیتی و اطلاعات کافی درباره جلوگیری از آلوده شدن گوشی خود را داشته باشند.
 
مشاهده این موارد می‌تواند هشداری برای احتمال نفوذ بدافزارها در گوشی موبایل شما باشد. بنابراین لازم است به بررسی گوشی خود بپردازید تا بتوانید از آلوده شدن آن جلوگیری کنید. با رعایت نکات ارایه شده از سوی کارشناسان، می‌توان میزان آلوده شدن خود به بدافزارها را به حداقل برسانید.
 
اگر مصرف باتری شما مانند سابق نباشد، شارژ باتری شما بیش از حد معمول طول بکشد، باتری شما به صورت نامعمول و بعد از دوره کوتاهی غیرقابل استفاده شود، گوشی‌تان بدون هیچ دلیلی بیش از حد گرم شود، هنگام تماس پارازیت یا نویز بشنوید، به‌طوری که شرایط محیطی و فیزیکی نظیر آنتن در آن دخالت نداشته باشد، تغییرات چشمگیری را در مصرف گوشی خود مشاهده کنید و یا شاهد اتفاقات ناگهانی باشید که در اختیار شما نباشد، مانند خاموش شدن ناگهانی گوشی یا اجرای یک برنامه‌ی خاص، این موارد می‌تواند نشانه‌های ویروسی شدن گوشی باشد.
 
بر اساس اطلاعات سایت پلیس فتا،‌ درصورت مشاهده هریک از مواردی که ممکن است از نشانه‌های ویروسی شدن گوشی باشد، می‌توانید با مراجعه به یکی از مراکز مجاز و معتبر تعمیرات گوشی تلفن همراه از سالم بودن گوشی خود اطمینان حاصل کنید. هم‌چنین به خاطر داشته باشید همواره بهترین راه، پیشگیری از بروز جرم است. در این راستا با انجام یک سری راهکار می‌توان تا حد بسیار بالایی از نفوذ مجرمان به گوشی موبایل یا هر سیستم کامپیوتری جلوگیری به عمل آورد.
 
دریافت نرم‌افزار از فروشگاه‌ها و وب‌سایت‌های معتبر مانند گوگل‌پلی، عدم استفاده از اینترنت‌های رایگان برای انجام دسترسی به اطلاعات شخصی و حساس، عدم اتصال وسایل جانبی ناشناس و غریبه به سیستم و گوشی هوشمند، عدم استفاده از گوشی‌های روت‌شده و غیرمعتبر، استفاده از آنتی‌ویروس معتبر و قدرتمند، قرار دادن رمز برروی گشوی و فایل‌های مهم و محرمانه، عدم ذخیره‌سازی فایل‌های محرمانه و حساس مانند عکس و فیلم‌های خانوادگی در گوشی موبایل و وسایل متصل به اینترنت، برخی از روش‌هایی هستند که می‌توانند از آلوده شدن گوشی تلفن همراهتان پیشگیری کنند.
 
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.