لبه تکنولوژی

September 19, 2018
17:35 چهارشنبه، 28ام شهریورماه 1397
کد خبر: 93975

اولین مسافر شخصی به ماه توسط ایلان ماسک معرفی شد

 
شب گذشته "الون ماسک" رئیس شرکت "اسپیس ایکس" جزئیات سفر به مدار ماه توسط فضاپیمای "بی‌اف‌آر"(BFR) را شرح داد و اسم اولین توریست فضایی به ماه را اعلام کرد.
 
به گزارش ایسنا و به نقل از دیلی‌میل، الون ماسک شب گذشته تصاویر جدیدی از آخرین فضاپیمای شرکت "اسپیس‌ایکس"( SpaceX) را منتشر کرد.
 
پیش از این اسپیس‌ایکس اعلام کرد که یک مسافر شخصی خواستار سفر به مدار ماه توسط فضاپیمای "بی‌اف‌آر" شده است.
 
 
قرار است این فضاپیما به مریخ و ماه سفر کند.
 
اسپیس‌ایکس برنامه دارد اولین پرتاب فضاپیما را در سال ۲۰۲۲ انجام دهد.
 
اسم اولین مسافر ‌"بی‌اف‌آر"، "یوساکو مائیزاوا"( Yusaku Maezawa) است.
 
این مرد، یک میلیاردر ژاپنی است که موسس یک شرکت "مد و لباس" است.
 
 
 
وی بیست‌وپنجمین فردی خواهد بود که به ماه می‌رسد. اولین مسافران ماه نیز در سال ۱۹۷۲ و طی ماموریت "آپولو" ناسا سفر خود را انجام دادند.
 
"یوساکو مائیزاوا" در نشست دیروز گفت: من از دوران کودکی، عاشق ماه بودم و وقتی به ماه نگاه می‌کردم، شروع به رویاپردازی می‌کردم. ماه تا ابد در جای خود قرار دارد و الهام‌بخش بشریت خواهد بود. به همین دلیل من هم این موقعیت را از دست نمی‌دهم تا بتوانم ماه را از نزدیک ببینم.
 
اسپیس‌ایکس در صفحه مجازی خود در توئیتر نوشت:
 
با استفاده از "بی‌اف‌آر" قدم بزرگی برداشته خواهد شد؛ زیرا این ماموریت، هرفردی را که آرزوی سفر به فضا را دارد، قادر می‌کند به رویای خود برسد.
 
گفتنی است، این مسافر، سفر خود را به تنهایی انجام نخواهد داد. وی به همراه ۶ تا ۸ هنرمند، از قبیل چند معمار، نوازنده، طراح مد و طراحان رسانه‌ای به ماه سفر خواهد کرد.
 
این هنرمندان از سراسر جهان انتخاب خواهند شد و سفر ۵ روزه خود را انجام خواهند داد.
 
 
گفتنی است، این برای اولین بار نیست که شرکت "اسپیس‌ایکس" در پس ارسال توریست به فضا است.
 
این شرکت پیش از این در سال ۲۰۱۷ میلادی اعلام کرد که اولین توریست فضایی را در سال ۲۰۱۸ به ماه خواهد فرستاد.
 
ماسک در سال ۲۰۱۶، مخزن سوخت فضاپیمای "بی‌اف‌آر" را که می‌تواند تا ۱۲۰۰ تن اکسیژن مایع ذخیره کند، به نمایش گذاشت. فضاپیمای "بی‌اف‌آر "نزدیک به ۳۴۸ فوت (۱۰۶متر) ارتفاع دارد و یک سفینه فضایی واقعا غول‌پیکر است.
 
فضاپیمای "BFR " به عنوان جانشین موشک "فالکون هوی" (Falcon Heavy) محسوب می‌شود و در طراحی فعلی آن مجموعا از­ ۳۷ موتور استفاده شده که از این تعداد، ۳۱ موتور در بخش تقویت‌کننده موشک و ۶ موتور در فضاپیما وجود دارد.
 
پرتاب و فرود این سفینه فضایی به صورت عمودی انجام می‌شود.
 
ماسک اظهار کرد: بسیار خوشحالم که می‌توانیم این فضاپیما را تا ۵ سال دیگر تکمیل و راه‌اندازی کنیم.
 
بخش بالایی "بی‌اف‌آر" متشکل از ۴۰ کابین است که فضاپیما را قادر به حمل ۶ مسافر می‌کند.
 
 
این فضاپیما به نحوی طراحی شده است که قابل استفاده مجدد باشد و می‌تواند اولین فضاپیمای "اسپیس‌ایکس" برای ماموریت‌های فرازمینی محسوب شود و گفته شده که تا سال ۲۰۲۰ جایگزین همه سخت افزارهای این شرکت خواهد شد.
 
"بی‌اف‌آر" طی چند ماه آتی آزمایشات متعددی را انجام خواهد داد.
 
 
درحالی که ماموریت‌های پرواز به مریخ هدف نهایی این شرکت محسوب می­‌شود، این فضاپیما باید بتواند در فضا سوخت‌گیری مجدد کند و در مسیر بازگشت خود، به "ماه" رفته و برای انجام ماموریت‌های دیگر، به ایستگاه فضایی بازگردد.
 
اولین سفر انسان به ماه توسط " نیل آرمسترانگ"  و همکارانش "باز آلدرین" و "مایکل کولینز"طی ماموریت "آپولو ۱۱" صورت گرفت.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.