سخت‌افزار

فناوری اطلاعات

October 13, 2018
15:31 شنبه، 21ام مهرماه 1397
کد خبر: 94607

ساخت تجهیزات هوشمند با قابلیت های جدید با چاپ سه بعدی

محققان دانشگاه واشنگتن با استفاده از فناوری چاپ سه بعدی تجهیزات هوشمندی را ساختند که قادرند نحوه کاربرد خود را ردگیری کرده و بدون نیاز به باتری یا مدارات الکترونیکی، این اطلاعات را ذخیره کنند.
 
به گزارش پایگاه خبری ساینس دیلی،‌این تجهیزات هوشمند برای انتقال اطلاعات از شیوه ای موسوم به پراش بازگشتی (backscatter) استفاده می کنند که در آن سیگنال های دریافتی با استفاده از یک آنتن منعکس می شوند. 
محققان در این تحقیقات برای تولید یک قوطی قرص هوشمند از پلاستیک استفاده کردند و برای ردگیری و ذخیره نحوه به کارگیری این قوطی از دو آنتن در بالا و پایین قوطی بهره گرفتند.
این آنتن ها توسط یک سوییچ متصل به یک چرخ دنده با یکدیگر مرتبط می شوند. بدین ترتیب باز کردن در قوطی، چرخ دنده را در یک جهت حرکت می دهد و یکی از آنتن ها فعال می شود. بستن در قوطی نیز چرخ دنده را در جهت مخالف حرکت داده و آنتن دیگر را فعال می کند. 
دندانه های چرخ دنده به گونه ای طراحی شده اند که سیگنال را به شیوه ای شبیه به کد مورس، کدگذاری می کنند. بدین ترتیب راستای سیگنال مخابره شده هنگام باز کردن و بستن در قوطی متفاوت است. 
این فناوری علاوه بر ردگیری باز و بستن قوطی امکان ردگیری عملکرد اندام های مصنوعی را نیز فراهم می کند. 
به گفته محققان این تجهیزات تنها نمونه های اولیه ای هستند که امکان درک حرکت در جهت های مختلف را توسط اشیای تولید شده با استفاده از فناوری چاپ سه بعدی به اثبات می رسانند.
قرار است گزارش کامل این فناوری در تاریخ 15 اکتبر در سمپوزیوم ACM در رابطه با نرم افزارها و فناوری های رابط کاربر در شهر برلین ارائه شود.
 
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.