امنیت

فناوری اطلاعات

October 14, 2018
17:22 یکشنبه، 22ام مهرماه 1397
کد خبر: 94676

اسامی خودروهایی که به‌راحتی هک می‌شوند

این روزها سارقان، خودروهای بدون کلید/Keyless Cars را به‌راحتی پس از هک کردن می‌دزدند؛ بدون اینکه کلیدی در دست داشته باشند.
 
افزایش سرقت از این نوع به میزان 29 درصد از سال 2014 بدین سو بر اساس آمار اداره ملی آمار آمریکا نشان می‌دهد ضعف در فناوری امنیتی خودرو باعث شده است تا هکرها به‌راحتی به داخل خودرو دسترسی پیداکرده و آن را به سرقت ببرند.
 
از هر 5 قربانی این نوع سرقت خودرو سه نفرشان اعلام کردند که دیگر به‌سوی خودروی بدون کلید/ Keyless car نخواهند رفت.
گفته می‌شود 7 راه آسان برای هک چنین خودروهایی وجود دارد که به شرح زیر است:
 
1-     ورود از طریق هک رله خودرو، درحالی‌که سیگنال به داخل خانه نرسیده و جعبه رله برای تقویت سیگنال مورد سوءاستفاده هکرها قرار می‌گیرد و اجازه می‌دهد تا سارق به‌راحتی به داخل خودرو دسترسی پیدا کند.
 
2-     نرسیدن عمدی سیگنال به خودرو از طریق سیستم جمینگ و اختلال در سیگنال رسانی، روش بعدی هکرها برای دست یافتن به داخل خودروی بدون کلید است. زدن قفل فیزیکی به فرمان یا پدال می‌تواند مانع از سرقت خودرو شود.
 
3-     هک سیستم مانیتورینگ تایرهای خودرو و گول زدن سنسورهای تایر روش بعدی برای هک خودرو محسوب می‌شود.
 
4-     اتصال خودرو به اینترنت و اپلیکیشن‌های ردیابی در خودرو می‌تواند طعمه هکرها قرارگرفته و از این طریق خودرو را هک کنند.
 
5-     سیگنال DOS یا باگ روی وای فای شبکه متصل به خودرو برای شات دان کردن ایربگ، غیرفعال کردن ترمز خودرو هنگام سرقت و یا باز کردن درب‌های خودرو روش بعدی است که معمولاً با استفاده از پسورد پیش‌فرض موردحمله واقع می‌شود.
 
6-     پورت عیب‌یابی در خودرو که اجازه می‌دهد تا مکانیک‌ها در گاراژ بتوانند دست به عیب‌یابی بزنند نیز روش بعدی هکرها برای باز کردن خودروی بدون کلید است. کیت‌های 50 پوندی در این زمینه در بازار به فروش رسیده و هکرها کار خود را با همین کیت‌ها جلو می‌برند.
 
7-     ارسال لینک آلوده به داخل شبکه خودرو و کلیک توسط راننده باعث ارسال اطلاعات حیاتی ازجمله پسورد خودرو به‌سوی هکرها می‌شود.
 
 
 
اما خودروهایی که این روزها به‌راحتی هک می‌شوند به شرح زیر است:
 
آئودی: A3،A4 و A6
 
بی ام و: 730D
 
سیتروئن: DS4 Crossback
 
فورد: گالاکسی/ Eco sport
 
هوندا: HR-V
 
هیوندای: سانتافه CRDi
 
کیا: اپتیما
 
لکسوس: RX 450h
 
مزدا: CX-5
 
مینی: Clubman
 
میتسوبیشی: Outlander
 
نیسان: قشقایی و Leaf
 
واکسول(واکسال): Ampera
 
رنجرور: Evoque
 
رنو: Traffic
 
سِسانگ یانگ: تیوولی Xdi
 
سوبارو: levorg
 
تویوتا: Rav4
 
فولکس واگن: Golf GTD و Touran 5T
 
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.