تجارت الکترونیک

فناوری اطلاعات

November 11, 2018
10:41 یکشنبه، 20ام آبانماه 1397
کد خبر: 95494

رییس اتحادیه خشکشویی و لباسشویی تهران:خشکشویی‌های آنلاین دلال هستند

رئیس اتحادیه خشکشویی و لباسشویی اعلام می‌کند که در حوزه خشکشویی و لباسشویی، خشکشویی‌های اینترنتی جایگاهی ندارند. به باور او تنها واحد‌های صنفی که از اتحادیه رسمی این حوزه پروانه کسب دریافت‌ کرده‌اند امکان راه‌اندازی اپلیکیشن خشکشویی را خواهند داشت. ابوالفضل رجب زاده تاکید می‌کند که اپلیکیشن‌هایی که هم‌اکنون در حوزه ارایه خدمات خشکشویی فعالیت می‌کنند، غیرقانونی هستند.
 
ابوالفضل رجب زاده، رییس اتحادیه خشکشویی و لباسشویی تهران، در مورد جزییات اخطار پلمب برخی از پلتفرم‌های خشکشویی‌های آنلاین گفت: «شغل خشکشویی تخصصی و فنی است و حتی وقتی افراد می‌خواهند در این حوزه جواز کسب بگیرند باید ابتدا امتحان بدهند. اما استارت‌آپ‌های این حوزه دلال هستند و از خشکشویی اطلاعات کافی ندارند.»
رجب زاده با بیان اینکه این استارت‌آپ‌ها برای انجام خدمات خشکشویی با کارگاه‌های درجه پایین همکاری می‌کنند اما هزینه خشکشویی درجه بالا را از مشتری دریافت می‌کنند، عنوان کرد: «برخی می‌گویند این کسب وکارها پلتفرم واسطه هستند و فعالیت خشکشویی نمی‌کنند. در صورتی که فعالیت خشکشویی نیاز به واسطه ندارد. مردم باید با واحد صنفی به صورت مستقیم درتماس باشند نه با واسطه از سوی دیگر هم خشکشویی‌های درجه اول و دوم که مشتری‌های خود رادارند و نیازی به اپلکیشن ندارند.»
 
رجب‌زاده با اعلام اینکه برای همکاری خشکشویی آنلاین با کارگاه‌های درجه سه اسناد و مدارک لازم را دارد، تاکید می‌کند: «به زودی همکاری این پلتفرم‌ها با کارگاه‌های درجه سه را ثابت و در رسانه‌ها مطرح می‌کنم. چند سالی است که من در مصاحبه‌های گوناگون در رسانه‌ها و صدا وسیما می‌گویم که لباس‌های مردم در کارگاه‌های غیرقانونی شسته می‌شوند. اما کسی به این موضوع توجهی ندارد.»
 
رییس اتحادیه خشکشویی و لباسشویی در پاسخ به این سوال که این اتحادیه تصمیم به راه‌اندازی اپلیکیشن‌های مخصوص در حوزه خشکشویی و رقابت‌ با استارت‌آپ‌های این حوزه را دارد یا خیر عنوان کرد: «ما این استارت‌آپ‌ها را قبول نداریم که بخواهیم با آنها رقابت کنیم. اما قصد داریم که اپلیکیشن خود در این زمینه را به زودی راه‌اندازی کنیم. اما نخست باید زیرساخت‌های آن فراهم شود.»
 
رجب‌زاده با تاکید براینکه اتحادیه‌ها زیرمجموعه اتاق اصناف ایران هستند و اتاق اصناف در نظارت خود بر صدور جواز کسب توسط اتحادیه کسب وکارهای اینترنتی ضعیف عمل می‌کند، گفت: «براساس قانون ،در هر صنفی اتحادیه صنف مربوطه جواز کسب صادر می‌کند و اگر فردی قصد راه‌اندازی کسب و کار در حوزه اینترنت داشته باشد، یا صنف مورد نظر جواز کسب صادر می‌کند یا اتحادیه کسب و کارهای اینترنتی با هماهنگی اتحادیه صنف مربوطه جواز را صادر می‌کند. اما در این زمینه اتاق اصناف بسیار ضعیف عمل کرده است و قانون شفافی در این مورد وجود ندارد. البته اتحادیه خشکشویی و لباسشویی در نامه‌ای به اتاق اصناف این ضعف را گوشزد کرده است.»
 
خردادماه سال جاری ابوالفضل رجب زاده نسبت به استفاده از خدمات خشکشویی‌های اینترنتی و آنلاین هشدار داده بود که خشکشویی‌های آنلاین بهداشت و کیفیت را رعایت نمی‌کنند. این هشدار در ۵ آبان امسال به نامه اخطار پلمپ بدل شد و خشکشویی آنلاین زودشور به پیوست اعلام کرد که با وجود داشتن تمام مجوزهای لازم نامه اخطار پلمب از سوی اتحادیه خشکشویی را دریافت کرده‌اند. علاوه بر زودشور چندی پیش پلتفرم اسپارد نیز که در حوزه خدمات خانگی فعالیت می‌کند، از سوی این اتحادیه نامه اخطار به پلمب دریافت کرد.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.