اینترنت و شبکه

فناوری اطلاعات

November 18, 2018
11:25 یکشنبه، 27ام آبانماه 1397
کد خبر: 95645

ساخت اثر انگشت جعلی با استفاده از هوش مصنوعی

محققان دانشگاه "نیویورک" با استفاده "هوش مصنوعی" یک شبکه عصبی ساختند که می‌تواند اثر انگشت‌های جعلی بسازد.
 
به گزارش انگجت، محققان دانشگاه "نیویورک" موفق شدند با استفاده از "هوش مصنوعی" راهی برای تولید اثر انگشت جعلی پیدا کنند.
 
این پروژه اسکنرهای "بیومتریک" را به انزوا می‌کشاند.
 
این سیستم که "دیپ‌مسترپرینتز"(DeepMasterPrints) نام دارد، ۲۳ درصد از اثر انگشت‌های سیستم را که میزان خطای آنها یک در هزار است، تکرار و کپی می‌کند.
 
هنگامی‌که میزان تطابق اشتباه سیستم ۱% باشد، "DeepMasterPrints" می‌تواند اثر انگشت واقعی را به میزان ۷۷ درصد، شبیه‌سازی کند.
 
بسیاری از دستگاه‌های اسکنر، تنها بخش جزئی از اثر انگشت کاربران را تشخیص می‌دهند به همین خاطر افراد مجبورند که انگشت خود را روی قسمت چاپ دستگاه به بالا و پایین و چپ و راست تکان دهند.
 
 در اغلب سیستم‌های "بیومتریک"(زیست‌سنجشی) ممکن است یک هکر بخشی از اثر انگشت شما را با یک نوع تولید شده توسط رایانه تطبیق دهد.
 
سیستم‌ "بیومتریک" نوعی خاص از روش‌های امنیتی است که در آن برای کنترل دسترسی و برقراری امنیت از ویژگی‌های قابل اندازه‌گیری بدن انسان یا هر موجود زنده دیگر استفاده می‌شود.
 
 
"دیپ‌مسترپرینتز" از این واقعیت نیز بهره می‌برد که در عین اینکه اثر انگشت هر انسانی منحصر به فرد است، اغلب صفات نیز به اشتراک گذاشته می‌شود.
 
با استفاده از این اطلاعات محققان دانشگاه "نیویورک" یک شبکه عصبی ساختند که از مجموعه‌ای از اثرانگشت‌های نسخه واقعی استفاده می‌کند.
 
" DeepMasterPrints" مانند اثر انگشت واقعی عمل می‌کند و می‌تواند انسان‌ها را گول بزند.
 
محققان این پروژه امیدوارند کار تحقیقاتی آنها باعث شود که شرکت‌های مختلف، سیستم‌های "بیومتریک" را امن‌تر بسازند.
 
امید این است که این کار به کشف ضعف‌های موجود در سیستم‌های بیومتریک منجر شود.
 
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.