اپلیکیشن

تلفن همراه

November 18, 2018
15:48 یکشنبه، 27ام آبانماه 1397
کد خبر: 95674

ابداع اپلیکیشنی که به بهبود کشاورزی کمک می‌کند

پژوهشگران دانشگاه "ام.آی.تی"، اپلیکیشن موبایلی ابداع کرده‌اند که می‌تواند اطلاعات مورد نیاز را برای بهبود کشاورزی ارائه دهد.
 
به گزارش ام.آی.تی نیوز، بیش از دو سوم از فقیرترین افراد جهان در مزارع کوچکی زندگی می‌کنند که در نواحی روستایی کشورهای در حال توسعه قرار دارند.
 
بسیاری‌ از دشواری‌هایی که کشاورزان این مزارع از آنها رنج می‌برند، ناشی از مشکلات زنجیره تامین کشاورزی هستند. از آنجا که این کشاورزان قادر به گرفتن وام از بانک نیستند، مجبور می‌شوند از وام‌هایی با بهره بالا استفاده کنند.
 
آنها سرمایه لازم را با وام به دست می‌آورند اما در مورد پیش‌بینی آب و هوا، حمله آفت‌ها، کاربرد مواد مغذی مطلوب و قیمت کنونی بازار، اطلاعات کمی دارند. کشاورزان باید پیش از فاسد شدن محصولات، آنها را در بازه زمانی کوتاهی بفروشند اما اغلب به فروشندگان، دسترسی مستقیم ندارند؛ در نتیجه باید به واسطه‌هایی مراجعه کنند که از آنها وام گرفته‌اند.
 
یک استارتاپ آمریکایی موسوم به "ریکالت"(Ricult)، پلتفرمی ابداع کرده که می‌تواند بینش‌های لازم برای بهبود کار و محصول را در اختیار کشاورزان قرار دهد.
 
کشاورزان می‌توانند با استفاده از این ابزار، ورودی‌هایی مانند دانه و کود را بررسی کنند، بر پیش‌بینی آب و هوا نظارت داشته باشند و مستقیما با فروشندگان محصولات کشاورزی ارتباط برقرار کنند. به علاوه، این اپلیکیشن با ارائه توصیه‌های لازم براساس آزمایش خاک، به افزایش محصولات کشاورزی کمک می‌کند.
 
 
 
"اوکریت آناهالهاکا"(Aukrit Unahalekhaka)، از بنیانگذاران ریکالت گفت: کشاورزان کشورهای در حال توسعه، در قسمت پایین هرم اقتصادی قرار دارند؛ در نتیجه برای پیشرفت این کشورها و کاهش نابرابری، ابتدا باید بخش کشاورزی را تغییر داد.
 
استارتاپ ریکالت، با همکاری آناهالهاکا از تایلند و "عثمان جاوید"(Usman Javaid) از پاکستان بنیانگذاری شد. این دو نفر، به صورت جداگانه به ایده‌هایی در مورد استفاده از این فناوری رسیده بودند و قصد داشتند به کشاورزان کشور خود کمک کنند.
 
این دو پژوهشگر پس از ملاقات یکدیگر در دانشگاه "ام.آی.تی"(MIT)، با مطرح کردن موضوعاتی که در ذهن داشتند، دریافتند که وضعیت دشوار خرده کشاورزان، یک مشکل جهانی به شمار می‌رود؛ در نتیجه تصمیم گرفتند با یکدیگر همکاری کنند. آنها، آزمایش ویژگی‌های مورد نیاز را در مزارع نواحی شهری پاکستان و تایلند آغاز کردند.
 
ریکالت در حال حاضر، با تقریبا 10 هزار کشاورز همکاری می‌کند و با ابداع این پلتفرم، تعداد کاربران دو برابر شده است. بنیانگذاران ریکالت پیش‌بینی می‌کنند این تعداد تا سال 2019، به بیش از 100 هزار نفر برسد.
 
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.