امینت

تلفن همراه

December 11, 2018
17:07 سه شنبه، 20ام آذرماه 1397
کد خبر: 96251

استفاده از محصولات هواوی برای سازمان‌های ژاپنی ممنوع شد

وزارتخانه‌های دولتی ژاپن روز دوشنبه دستورهایی دریافت کردند که بر اساس آن باید از خرید کامپیوترهای شخصی، سرورها و تجهیزات مخابراتی از شرکت هواوی و دیگر شرکت‌های چینی اجتناب کنند.
 
به گزارش رویترز، وزارتخانه‌های دولتی ژاپن و نیروهای امنیتی این کشور روز دوشنبه دستورهایی دریافت کردند که بر اساس آن باید از خرید کامپیوترهای شخصی، سرورها و تجهیزات مخابراتی از شرکت هوآوی و دیگر شرکت‌های چینی اجتناب کنند.
 
ایالات متحده جدیدا نگرانی خود را مبنی بر وجود بدافزارهایی در محصولات چینی که در جهت نشت اطلاعات به کار می‌رود، اعلام کرده است.
 
این دستورالعمل ها برای جلوگیری از انتشار اطلاعات حساس طراحی شده‌اند. شرکت هوآوی مظنون به نقض تحریم‌ها و صادرات محصولات به ایران است.
 
علاوه بر این، ایالات متحده نگران این موضوع است که چین برخی از تجهیزات الکترونیکی و تجهیزات مخابراتی را با نرم افزارهای مخرب که قادر به جمع‌آوری اطلاعات حساس هستند، جایگزین کند.
 
قوانین جدید در این حوزه درباره ممنوعیت‌ها از سال آینده بعد از یک دوره آموزشی به اجرا در می‌آیند.
 
سفارت چین در توکیو «نگرانی‌های جدی» خود را نسبت به شایعاتی مبنی بر اینکه ممنوعیت دولت ژاپن برای  خرید تجهیزات هوآوی  و زد . تی. ای ، بیان کرد.
 
بر اساس بیانیه موجود در وب سایت سفارت چین«شواهدی وجود ندارد که محصولات هوآوی  و زد. تی. ای  دارای خطرات امنیتی باشند.»
 
سفارت چین افزود که تصمیم به ممنوعیت خرید این محصولات باعث سوءظن‌هایی مبنی بر اینکه ژاپن اعمال تبعیض آمیزی علیه شرکت‌های خاص در کشورهای خاص اعمال می‌کند، می‌شود که نه تنها برای ژاپن در جذب سرمایه‌گذاری خارجی، بلکه برای همکاری اقتصادی بین چین و ژاپن، نامطلوب است.
 
این دستورالعمل شامل کامپیوترهای شخصی، سرورها، روترها و سایر تجهیزات مورد استفاده توسط سازمان‌های دولتی ژاپن است. اگر نرم افزارهای مخرب و ویروس‌ها در چنین تجهیزاتی جاسازی شده باشند، داده‌ها می‌تواند انتشار یابد و سیستم‌ها نمی‌توانند کار کنند.
 
در ماه آوریل، واشنگتن زد. تی. ای  را به دلیل فروش تجهیزات به ایران و کره شمالی، به رغم تحریم‌ها، متهم کرد.
 
در ماه اگوست ، واشنگتن قانون مجوز دفاع ملی یا NDAA را تصویب کرد که شامل ممنوعیت برنامه‌ریزی شده برای شرکت‌هایی در سراسر جهان است که از محصولات هوآوی یا سایر شرکت‌های فن‌آوری چینی استفاده نکنند.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.