امنیت

فناوری اطلاعات

December 23, 2018
18:40 یکشنبه، 2ام دیماه 1397
کد خبر: 96591

اپل با توسعه دهندگان آنتی ویروس همکاری نمی‌کند!

به تازگی گزارش‌های جدیدی از سوی متخصصان امنیت سایبری منتشر شده است که نشان می‌دهد اپل اطلاعاتی را که از بدافزارهای محصولاتش کشف کرده، در اختیار شرکت‌های توسعه دهنده آنتی ویروس قرار نداده است.
 
پاتریک واردل یکی از متخصصان امنیت سایبری فعال در حوزه سیستم عامل مک توسعه داده شده توسط اپل به تازگی با همکاری جمعی از همکارانش خاطرنشان کرده است که اطلاعاتی را که از بدافزارهای حمله کننده به محصولات اپل نظیر گوشی‌های آیفون بدست آورده و کشف کرده است، در اختیار شرکت‌های سازنده و توسعه دهنده نرم افزارهای امنیتی و آنتی ویروس قرار نداده است.
 
وی با بررسی نحوه عملکرد و فعالیت آنتی ویروس‌ها در تشخیص بدافزارهای خطرناکی که به محصولات مختلف اپل نظیر گوشی های آیفون حمله و نفوذ پیدا کرده اند، به این نتیجه رسیده است که تنها دو آنتی ویروس کاسپرسکی و زون آلارم توانسته‌اند بدافزار Meeting_Agenda.zip را تشخیص داده و شناسایی کنند.
 
بر اساس گزارش وب سایت اپل اینسایدر، وی همچنین خاطرنشان کرده است که شواهد متعددی وجود دارد که نشان می‌دهد اپل هیچ تمایلی برای همکاری با شرکت‌های توسعه دهنده نرم افزارهای امنیتی و آنتی ویروس ندارد و این امر می‌تواند آبروی این غول تکنولوژی بزرگ را به مخاطره بیاندازد که هیچ تلاشی برای مقابله با گسترش بدافزارها در گوشی‌های آیفون نمی‌کند.
 
سیستم عامل مک همواره از زمان ارائه و انتشار در گوشی‌ها و محصولات اپل تلاش و عزم جدی خود را در توسعه سازوکار دفاعی اختصاصی خود در برابر نفوذ بدافزارها و جاسوس افزارهای مخرب و آلوده ثابت کرده است اما بر اساس گفته کارشناسان و متخصصان امنیتی این شرکت موظف خواهد بود که از نفوذ و ورود بدافزارها به طور کلی جلوگیری به عمل بیاورد و تاثیرات مخرب آنها را کاهش دهد.
 
بدافزارها، باج ‌افزارها و حملات DDOS از جمله تهدیدهای امنیتی بودند که از سال ۲۰۱۶ کاربران فضای مجازی را در معرض خطر حملات سایبری قرار داده‌اند و موجب لو رفتن اطلاعات شخصی و محرمانه آن‌ها شده است.
 
همانطور که در اخبار گذشته اشاره شده است، سالانه شرکت‌ها و سازمان‌های دولتی و خصوصی بزرگی در سراسر جهان متحمل خسارات و آسیب‌های جبران ناپذیری می‌شوند که از جمله مهم‌ترین آن‌ها می‌توان به حمله سایبری به شرکت مالی اکوئیفاکس در آمریکا، سازمان بهداشت و سلامت در انگلستان، وزارت‌های دفاع و امور خارجه بسیاری از کشورها، شرکت حسابرسی دیلویت (Deloitte) در آمریکا اشاره کرد.
 
حملاتی که بدافزار واناکرای در سال گذشته به کشورها، سازمان‌ها و شرکت‌های بسیاری کرد، خسارات جبران ناپذیر بسیاری را برای آن‌ها برجای گذاشت. به تازگی نیز ویروس رایانه‌ای و بدافزار "خرگوش بد" سرو صدای بسیاری به راه انداخته است و به شرکت‌ها، بانک‌ها و موسسات کوچک و بزرگی در کشورهای مختلف بخصوص در اروپا حمله کرده و اطلاعات محرمانه آنها را به سرقت برده است.
 
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.