اینترنت و شبکه

فناوری اطلاعات

January 9, 2019
14:59 چهارشنبه، 19ام دیماه 1397
کد خبر: 97016

۲۰ کشوری که کم سرعت‌ترین اینترنت جهان را دارند

با توجه به آنکه سرعت و قیمت اینترنت یکی از مولفه‌های اصلی و موثر در پیشرفت جوامع و کشورهای مختلف در جهان به شمار می رود، انتشار فهرستی از سرعت اینترنت کشورهای مختلف می تواند برای کاربران قابل توجه باشد.
 
موسسات تحقیقاتی و آماری مختلف در سراسر جهان در بازه‌های زمانی مختلف هرساله به انتشار فهرستی از کشورهای جهان با کمترین و بیشترین سرعت اتصال به شبکه اینترنت اقدام می کنند که در آخرین لیست منتشره از سال ۲۰۱۸ میلادی، کره جنوبی طی چند سال اخیر عنوان پرسرعت ترین و ارزان‌ترین شبکه اینترنت در جهان را به نام خود ثبت کرده و به خود اختصاص داده است. این کشور واقع در شرق آسیا که هم‌اکنون دهمین کشور بزرگ و قدرت صنعتی در جهان به شمار می‌رود، در نمایه توسعه اینترنت سازمان ملل متحد نیز از سال‌ها پیش جایگاه نخست و دوم را از آن خود کرده است. در این گزارش ها همچنین آمده بود که سرعت اینترنت در این کشور به طور میانگین بیش از ۴۵ مگابایت بر ثانیه است که در مقایسه با اینترنت آلمان تقریبا بیش از نیم برابر بیش‌تر است.
 
کره جنوبی هم‌چنین از لحاظ پوشش شبکه‌ای نیز در صدر کشورهای جهان قرار گرفته است، به گونه‌ای که ۹۹ درصد از منازل و خانواده‌های کره‌ای به اینترنت پرسرعت دسترسی داشته و از خدمات آن بهره‌مند می شوند. این در حالیست که این عدد در آلمان فقط ۵۷ درصد از خانواده و منازل را شامل می‌شود.
 
بر اساس گزارش وب سایت ceoworld magazine، بدون شک یکی از عوامل موفقیت و پیشرفت روزافزون کره جنوبی و بسیاری از کشورهای دیگر حاضر در لیست کشورهای رده بالا، اتصال به اینترنت پرسرعت بوده است.
 
این در حالیست که کشورهای دیگری که در قعر جدول رده بندی سرعت اینترنت قرار گرفته اند، از جمله کشورهای توسعه نیافته به شمار می‌روند که بدون شک، سرعت پایین اینترنت یکی از علل تاثیرگذار در عدم پیشرفت و موفقیت آنها به شمار می‌رود.
 
این گزارش به مرور و معرفی مختصری بر ۲۰ کشورجهان با کمترین سرعت اینترنت در سال ۲۰۱۸ میلادی می پردازد:
 
۱. یمن:
 
سرعت اینترنت : ۰.۳۱  مگابیت بر ثانیه ، رتبه : ۲۰۰
 
۲. تیمور شرقی:
 
سرعت اینترنت :  ۰.۴۹  مگابیت بر ثانیه ، رتبه : ۱۹۹
 
۳. ترکمنستان:
 
سرعت اینترنت :  ۰.۵۶    مگابیت بر ثانیه     ، رتبه : ۱۹۸
 
۴. سومالی:
 
سرعت اینترنت :   ۰.۶۰ مگابیت بر ثانیه    ، رتبه : ۱۹۷
 
۵. گینه:
 
سرعت اینترنت :   ۰.۶۵ مگابیت بر ثانیه    ، رتبه : ۱۹۶
 
۶. موریتانی:
 
سرعت اینترنت :   ۰.۷۰ مگابیت بر ثانیه    ، رتبه : ۱۹۵
 
۷. سوریه:
 
سرعت اینترنت :  ۰.۸۱ مگابیت بر ثانیه     ، رتبه : ۱۹۴
 
۸. نیجریه:
 
سرعت اینترنت :  ۰.۸۳ مگابیت بر ثانیه     ، رتبه : ۱۹۳
 
۹. بورکینافاسو:
 
سرعت اینترنت : ۰.۸۴ مگابیت بر ثانیه      ، رتبه : ۱۹۲
 
۱۰. جمهوری کنگو:
 
سرعت اینترنت : ۰.۸۵ مگابیت بر ثانیه      ، رتبه : ۱۹۱
 
۱۱. کنگو:
 
سرعت اینترنت : ۰.۸۶ مگابیت بر ثانیه      ، رتبه : ۱۹۰
 
۱۲. جیبوتی:
 
سرعت اینترنت : ۰.۹۲ مگابیت بر ثانیه      ، رتبه : ۱۸۹
 
۱۳. تاجیکستان:
 
سرعت اینترنت :   ۰.۹۴ مگابیت بر ثانیه    ، رتبه : ۱۸۸
 
۱۴. مالی:
 
سرعت اینترنت :   ۰.۹۵ مگابیت بر ثانیه    ، رتبه : ۱۸۷
 
۱۵. جمهوری وانواتو:
 
سرعت اینترنت :  ۰.۹۵ مگابیت بر ثانیه     ، رتبه : ۱۸۶
 
۱۶. مایوت:
 
سرعت اینترنت : ۰.۹۷ مگابیت بر ثانیه      ، رتبه : ۱۸۵
 
۱۷. ازبکستان:
 
سرعت اینترنت :   ۱.۰۲ مگابیت بر ثانیه    ، رتبه : ۱۸۴
 
۱۸. اتیوپی:
 
سرعت اینترنت :  ۱.۱۳ مگابیت بر ثانیه     ، رتبه : ۱۸۳
 
۱۹. جمهوری دموکراتیک سائوتومه و پرنسیپ:
 
سرعت اینترنت :  ۱.۱۳ مگابیت بر ثانیه     ، رتبه : ۱۸۲
 
۲۰. گابون:
 
سرعت اینترنت :  ۱.۱۳ مگابیت بر ثانیه     ، رتبه : ۱۸۱
 
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.