تلفن همراه

گوشی

February 22, 2019
10:43 جمعه، 3ام اسفندماه 1397
کد خبر: 97865

اپل دیگر نوآورترین شرکت جهان نیست

 
گجت نیوز: در سال‌های نه چندان دور اپل رهبر نوآوری در میان کمپانی های تولیدکننده گجت های هوشمند محسوب می‌شد و با عرضه آیفون ها و آیپادهای خود توانست چند نسل از کاربران را شیفته خود کند. اما حالا به نظر می‌رسد که اپل این جایگاه معتبر در میان برندهای نوآور جهان را از دست داده است.
 
در طول سال‌های گذشته اپل به جای این که به دنبال عرضه محصولات و قابلیت های کاملا جدید باشد، به دنبال برطرف کردن ایرادات و بهبود همان محصولاتی است که سال‌ها پیش برای اولین بار روانه بازار کرده بود و حالا همین هم جایگاه اپل در میان نوآورترین شرکت های جهان را تغییر داده است. نسخه ۲۰۱۹ مجله فست کمپانی (Fast Company) که شرکت‌های با بیشترین نرخ نوآوری در آن لیست شده‌اند، ۵۰ شرکت نوآور برتر جهان را رده‌بندی کرده است که با توجه به تصمیمات اخیر، حالا این برند آمریکایی که در سال ۲۰۱۸ به لطف ایرپادهای وایرلس خود و البته آیفون ایکس در جایگاه اول قرار گرفته بود، یک سقوط شدید ۱۷ پله‌ای را تجربه کرده است!
 
چیپست A12 جایگاه اپل را از سقوط بیشتر نجات داد!
 
مدل ایکس آیفون در سال ۲۰۱۷ نه تنها طراحی کاملا جدیدی با حاشیه‌های بسیار کم و یک ناچ بالای صفحه را به ارمغان آورد، بلکه فناوری فیس آیدی اپل برای تشخیص چهره کاربران به صورت سه بعدی و با امنیت بالا را نیز معرفی کرد که همین هم باعث ارتقای جایگاه اپل در رده‌بندی آن سال شد. اما مدل آیفون ایکس اس نتوانست این رویه را ادامه دهد و تنها به عنوان به‌روز‌رسانی کلی برای همان محصول قبلی محسوب می‌شد. این همان دلیلی است که باعث شده حالا اپل در لیست جدید شرکت‌های نوآور جهان به رتبه‌ی هفدهم سقوط کند.
 
البته کسب همین جایگاه هم نیاز به نوآوری های بزرگی دارد و مجله فست کمپانی چیپست بایونیک A12 را برگ برنده اصلی کمپانی اپل در این زمینه نامیده است. با وجود این که بسیاری از کاربران احتمالا شیفته قابلیت‌های اپل واچ ۴ و به خصوص امکان گرفتن کاردیوگرافی الکترونیکی بر روی ساعت هوشمند اپل شده‌اند، اما چیپست ای ۱۲ توانست نظر بسیاری از کارشناسان از جمله تهیه‌کنندگان مجله فست کمپانی را به خود جلب کند و با عملکرد خیره‌کننده و قابلیت‌های سخت ‌افزاری جذاب خود به عنوان یکی از بهترین چیپست‌های تاریخ موبایل شناخته شود.
 
رتبه های اول تا سوم نوآورترین شرکت های جهان
 
در جایگاه‌های اول و دوم این لیست، برندهای Meituan Dianping و Grab قرار دارند؛ اپلیکیشن‌هایی که احتمالا نام آنها را تا به حال نشنیده بودید اما در بسیاری از کشورهای آسیایی صدها میلیون کاربر از آنها برای خدمات آنلاین مختلف استفاده می‌کنند. خدماتی که از نقل و انتقالات مالی گرفته تا تهیه بلیط سینما و وسایل حمل و نقل گسترده شده‌اند. جالب است بدانید که رتبه سوم نوآورترین برندهای جهان به ان بی ای اختصاص یافته است.
 
لیگ بسکتبال حرفه ای آمریکا به دلیل تلاش‌های گسترده خود در جهت حضور در صحنه ورزش‌های الکترونیکی و البته ارتقای سرویس‌های استریم آنلاین و پخش باکیفیت مسابقات این جایگاه را به دست آورده اس.ت باقی رتبه‌های لیست نیز شامل مجموعه‌ای از استارتاپ‌ها و البته تشکیلات چند ملیتی عظیم می‌شود که هرکدام در زمینه‌های خاصی نوآوری‌های جالبی داشته‌اند. شما در این لینک در وب سایت رسمی مجله می توانید لیست ۵۰ رتبه اول شرکت‌های نوآور جهان در سال ۲۰۱۹ را مشاهده کنید.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.