اینترنت و شبکه

فناوری اطلاعات

February 25, 2019
10:27 دوشنبه، 6ام اسفندماه 1397
کد خبر: 97958

شبکه علمی ایران نامزد جایزه WSIS شد

براساس گزارش ITU طرح ملی شبکه علمی ایران بین۶ طرح ملی، نامزد کسب جایزه WSIS شد.
 
به گزارش روابط عمومی شبکه علمی ایران، اتحادیه بین المللی مخابرات ITU اعلام کرد از میان ۹۰ پروژه مرتبط با فناوری اطلاعات و ارتباطات از سراسر جهان که برای دریافت این جایزه در سال ۲۰۱۹ رقابت می کنند، شبکه علمی ایران تنها شرکت ایرانی است که موفق به کسب نامزدی این دوره از جایزه WSIS شد.
براساس این گزارش SHOA (شعا : شبکه علمی ایران)، به عنوان نخستین پروژه مشارکت دولتی – خصوصی (PPP) بین دانشگاه‌ها ، مراکز تحقیقاتی ، مراکز آموزشی و درمانی ، حوزه های علمیه و کتابخانه‌ها ، یک شبکه تحقیقی و آموزش ملی است که خدمات تخصصی برای حمایت از نیازهای جوامع تحقیق و آموزش به عنوان زیرساخت سند بالاسری نقشه جامع علمی کشور را ایفا می‌کند.
لازم به ذکر است امسال در جایزه WSIS بیش از ۱۱۰۰ پروژه در ۱۸ گروه درخواست ارزیابی و بیش از ۲ میلیون نفر در رای گیری آن شرکت کرده اند که در نهایت از بین این پروژه ها ۹۰ پروژه در ۱۸ گروه به مرحله دوم راه یافتند. از ایران نیز ۶ پروژه ملی در این ارزیابی شرکت که در نهایت شبکه علمی از میان پروژه ها و طرح های مرتبط با ICT با کسب بالاترین امتیاز به هشتمین دوره مسابقات WSIS و کاندیداتوری نهائی آن راه یافته است.
سادینا آبائی رئیس هیئت مدیره این اپراتور گفت افزود: بی شک امروز افتخار جدیدی برای کشور پدید آمده است که این امر تنها در سایه مشارکت تمامی ذی نفعان پروژه حادث شده است. اقدامی که حاصل تلاش متخصصین کشور در مجموعه شعا بوده و نتیجه ای را ایجاد نموده که شبکه ای که از سال 1386 آرام آرام به پیش میرفته ، با صبر و حوصله و در نقطه‌ی جهش خود بین سال های 95 تا 97 ، توانسته این آرزو را به واقعیت تبدیل کند.
وی اعتماد و هم‌زمانی اندک اندک پدید آمده مابین بخش های مختلف در اجرای این شبکه را اگر چه کافی ندانسته اما از دیگر نتایج مثبت این پروژه دانست و گفت: زمانی که در سال 95 که توافق نامه شبکه علمی مابین سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران ، سازمان فناوری اطلاعات ایران به عنوان طرف های دولتی و هلدینگ سیمرغ سامانه به عنوان طرف خصوصی منعقد شد؛ خوشبین‌ترین تحلیل‌گر در حوزه فاوا نیز چنین موافقیت های پیاپی در این اجرای این پروژه را پیش بینی نمی کرد.
گزارش ITU حاکی است؛ طرح های ارایه شده در این دوره از مسابقات شامل 16.9 درصد از آفریقا، 29درصد از آسیا و اقیانوس آرام، 6.5درصد از شرق اروپا، 19.4درصد از آمریکای لاتین و کارائیب، 27.7درصد از غرب اروپا و 0.5درصد سایر مناطق می باشد.
لازم به ذکر است هیات کارشناسی WSIS PRIZE تا نشست WSIS Forum2019 که در آوریل 2019 در ژنو برگزار می شود در هر گروه یک پروژه را در نهایت به عنوان برنده نهایی انتخاب خواهد کرد.
 
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.