اینترنت و شبکه

فناوری اطلاعات

March 22, 2019
17:17 جمعه، 2ام فروردینماه 1398
کد خبر: 98377

کارگروه مصادیق مجرمانه جلسه‌ای در سال ۹۷ برگزار نکرد

رئیس کمیته مخابرات مجلس گفت: پیشرفت‌های اجرای دولت الکترونیک رضایت بخش نیست و متأسفانه دستگاه‌ها اطلاعات خود را در مرکز ملی تبادل اطلاعات به اشتراک نمی‌گذارند.
 
 
رمضانعلی سبحانی‌فر رئیس کمیته مخابرات، کمیسیون صنایع و معادن در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به مهمترین پرونده‌های این کمیته در سال ۹۷ گفت: اجرایی شدن دولت الکترونیک مهمترین پرونده ما در سال گذشته بود که خوشبختانه نسبت به سال ۹۶ پیشرفت بسیاری داشت، اما رضایت بخش نیست.
 
نماینده مردم سبزوار در مجلس تصریح کرد: زیرساخت‌های دولت الکترونیک در بخش سخت‌افزاری و آماده سازی آن فراهم شده، اما متأسفانه دستگاه‌های اجرایی اطلاعات خود را در مرکز ملی تبادل اطلاعات به اشتراک نمی‌گذارند.
 
وی افزود: یکی دیگر از مصوبات کمیته مخابرات در سال ۹۷ فعال‌ترین شدن شرکت پست در بخش خصوصی بود که برای دو اپراتور تکلیف کردیم تا در سال ۹۸ به صورت جدی‌تر این موضوع را پیگیری کنند، زیرا سرانه مرسولات پستی ما نسبت به کشور‌های توسعه یافته بسیار پایین است و هزینه‌های آن برای خانواده‌ها بالاست.
 
سبحانی‌فر همچنین پیگیری موضوع پوشش آنتن‌دهی موبایل در سراسر کشور را از دیگر مباحث مهم دانست و افزود: با توجه به محدودیت‌هایی که بر اثر تحریم‌ها ایجاد شده ما تلاش کردیم با استفاده از کمیسیون تنظیم مقررات و وزارت ارتباطات اپراتور‌هایی را برای این اقدام تعیین کنیم که ظاهراٌ از اواخر سال ۹۷ پوشش دهی آنتن موبایل در سراسر کشور آغاز شده و در سال ۹۸ هم جزء برنامه‌های جدی و مهم ما محسوب می‌شود.
 
نماینده مردم سبزوار در مجلس ادامه داد: باید بتوان با استفاده از تدابیر لازم سایت‌ها یکدیگر را پوشش دهند به طور مثال ایرانسل و همراه اول هم‌پوشانی داشته و رومینگ شوند که این موضوع باعث می‌شود پوشش آنتن‌دهی بهتری در سطح کشور داشته باشیم و به احتمال بسیار در نیمه اول سال ۹۸ این موضوع تکمیل می‌شود.
 
رئیس کمیته مخابرات مجلس گفت: بحث توسعه اینترنت پرسرعت بر روی سایت‌های تلفن‌های همراه یکی دیگر از مباحثی بود که از چند ماه گذشته در دستور کار ما قرار گرفت و به خوبی پیگیری شد، در مناطقی که از سیستم کوه نور طی سال‌های گذشته استفاده می‌کردند، متأسفانه ارتباطات به صورت ناقص برقرار می‌شود و این موضوع نارضایتی‌های شدیدی را به دنبال داشت.
 
وی تاکید کرد: اپراتور‌های جدیدی توسط وزارت ارتباطات برای این موضوع در نظر گرفته شده که تا نیمه اول سال ۹۸ بحث توسعه اینترنت پرسرعت به اتمام خواهد رسید.
 
عضو کارگروه مصادیق مجرمانه هم از عدم برگزاری این کارگروه در سال ۹۷ خبر داد و اظهار کرد: این کارگروه باید با دستور دادستانی تشکیل جلسه می‌داد که این اتفاق در سال گذشته رخ نداد.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.