باندپهن

April 8, 2019
15:17 دوشنبه، 19ام فروردینماه 1398
کد خبر: 98587

خرید کابل‌های زیردریا توسط گوگل، مایکروسافت، فیس‌بوک در سکوت

گوگل میلیاردها دلار از بابت سرویس کلود خود پول به جیب زده و حالا در حال صرف این مبلغ برای خود اینترنت است.
 
غول‌های آی‌تی بدون سروصدا در حال خریدن کابل‌های دیتای زیردریایی هستند که پیش‌ازاین فقط کار اپراتورهای بزرگ اینترنتی-ارتباطاتی بود.
ماه فوریه بود که گوگل اعلام کرد کابل موسوم به Curie را بین کالیفرنیا و شیلی احداث می‌کند. این اولین کابل قاره‌ای است که برای اولین بار مدیریت ساخت و توسعه آن به دست یک کمپانی غیر مخابراتی می‌افتد.
 
گوگل منهای این پروژه، به آهستگی در اغلب کابل‌های زیردریایی سرمایه‌گذاری‌های سنگین کرده است.
 
از سال 2016 بدین سو موجی از خرید و توسعه کابل‌های اینترنت زیردریا توسط گوگل، فیس‌بوک، مایکروسافت و آمازون به راه افتاده است و آن‌ها قصد دارند زیردریا را از آن خود کرده و درنهایت «بک بون» اینترنت را در دست‌گیرند، بک بونی که تاکنون در دست اپراتورها بوده است.
 
در حال حاضر 700 هزار مایل کابل زیردریایی در حال استفاده است.
 
در گذشته سازندگان کابل در تجارت فروش پهنای باند بودند و امروز محتواسازان در حال ساخت کابل‌های زیردریایی!
 
اینترنت امروزه مبتنی بر کلود (ابر) شده اما واقعیت این است که دیتا نه روی ابرها، بلکه زیردریاها عبور و مرور می‌کند و شرکتی مانند گوگل 10433 مایل کابل زیردریایی را به مالکیت درآورده است که این رقم در کنار مایکروسافت، فیس‌بوک و آمازون به 63605 مایل می‌رسد.
 
در دهه گذشته رشد استفاده از کابل زیردریایی انفجاری توصیف‌شده است و به دلیل استفاده از محتوای ویدئویی ارقام پهنای باند مصرفی در کشورهای مختلف سیر صعودی داشته است.
 
در سال 2017 هند 4977 مگابیت بر ثانیه پهنای باند بین‌الملل داشته درحالی‌که این رقم برای آمریکا 4960388 مگابیت بر ثانیه بوده است.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.