تلفن همراه

سیستم‌عامل

گوشی

May 11, 2019
13:55 شنبه، 21ام اردیبهشتماه 1398
کد خبر: 99445

اندروید ۹ پای ۱۰ درصد و اندروید ۸ اوریو ۲۸.۳ درصد

گوگل آماری از میزان کاربرد نسخه‌های مختلف سیستم‌عامل اندروید را منتشر کرد. در این فهرست، سهم اندروید ۹ پای به ۱۰ درصد رسیده است.
 
گوگل هر ۶ ماه یکبار میزان سهم نسخه‌های مختلف اندروید را منتشر می‌کند. بر اساس جدیدترین آمار ارایه شده توسط گوگل، جدیدترین نسخه از سیستم عامل اندروید به نام اندروید ۹ پای، روی بیش از ۱۰ درصد از محصولات مبتنی بر سیستم عامل اندروید نصب شده است.
 
بر اساس گزارش گوگل، هم‌اکنون بیشتر از ۲.۵ میلیارد دستگاه مجهز به سیستم‌عامل اندروید در دنیا وجود دارد. 
 
به ترتیب از آخرین نسخه تا نسخه‌هایی که هنوز کاربر دارند در لیست گوگل آمده است.
 
اندروید ۹.۰ پای که ماه اوت‌ ۲۰۱۸ منتشر شد حالا ۱۰.۴ درصد سهم دارد و اندروید ۸.۰ و ۸.۱ اوریو یک سال قبل منتشر شده بود با ۶.۸ درصد افزایش، میزان سهمش به ۲۸.۳ درصد رسیده است.
 
اندروید ۷.۰ و ۷.۱ نوقا، محصول سال ‌۲۰۱۶ گوگل با ۹.۹ درصد کاهش، میزان سهمش هم‌اکنون ۱۹.۲ درصد برآورد شده و اندروید ۶.۰ مارشمالو محصول سال ‌۲۰۱۵ با ۴.۴ درصد کاهش حالا ۱۶.۹ درصد سهم از بازار اندروید را به خود اختصاص داده است.
 
 
اندروید ۵.۰ و ۵.۱ آب‌نبات‌چوبی محصول ‌۲۰۱۴ و ‌۲۰۱۵ گوگل با ۳.۴ درصد کاهش ۱۴.۵ درصد سهم و اندروید ۴.۴ کیت‌کت محصول سال ‌۲۰۱۳ با ۰.۷ کاهش ۶.۹ درصد از سهم نسخه‌های مختلف سیستم عامل گوگل را در اختیار دارد.
 
همچنین اندروید ۴.۱ و ۴.۲ و ۴.۳ جلی‌بین که در سال‌های ۲۰۱۲ و ۲۰۱۳ منتشر شدند با ۱.۸ درصد کاهش ۳.۰ درصد سهم دارند و اندروید ۴.۰ محصول سال ۲۰۱۱ هم‌اکنون ۰.۳ درصد، اندروید ۲.۳ نان‌زنجفیلی محصول سال ۲۰۱۰ با ۰.۱ درصد افزایش ۰.۳ درصد از بازار سیستم عامل گوگل دارد.
 
به این ترتیب اوریو در جایگاه نخست فهرست گوگل قرار گرفته و پس‌ازآن، اندروید نوقا جایگاه دوم را به خود اختصاص است. اندروید مارشمالو و آب‌نبات‌چوبی به‌ترتیب در جایگاه‌های سوم و چهارم قرار دارند. اندروید پای در این فهرست در رتبه پنجم گوگل قرار گرفته و اندروید کیت‌کت و جلی‌بین به‌ترتیب رتبه‌های ششم و هفتم را به خود اختصاص داده‌اند. اندروید بستنی ‌خامه‌ای در رده هشتم و نان‌‌زنجبیلی در رده نهم قرار گرفته‌اند. 
 
بر اساس آمار منتشر شده از سوی گوگل، سایر نسخه‌های اندروید برای کسب ۱۰ درصدی سهم از بازار اندرویدی‌ها معمولا به ۱۰ ماه زمان نیاز داشتند، اما اندروید پای موفق شده در کمتر از ۸ ماه به این سهم دست پیدا کند.
 
گوگل معمولا سالی یک بار نسخه‌های جدید اندروید را ارایه می‌کند و کاربران برای دسترسی به این نسخه‌ها کمی بیشتر باید منتظر بمانند تا بتوانند گوشی‌های‌شان را به‌روز رسانی کنند. با این حال گوگل از سال ۲۰۱۱ تلاش کرد تا با ارایه به‌روزرسانی‌ها در طول یک سال خدمات و بهبودهایی را در اختیار کاربران قرار دهد.
 
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.