تجارت الکترونیک

رسانه‌های اجتماعی

فناوری اطلاعات

May 12, 2019
14:38 یکشنبه، 22ام اردیبهشتماه 1398
کد خبر: 99498

ارز دیجیتال فیس‌بوک چه تاثیری بر بازار ارزهای دیجیتال خواهد داشت؟

فیس‌بوک بزرگ‌ترین شبکه‌ی اجتماعی دنیا با بیش‌ از دو میلیارد کاربر در پلفترم‌های مختلف، به دنبال عرضه یک رقیب برای بیت کوین است؛ بر اساس گزارش‌ها، این شرکت به‌ دنبال جذب سرمایه‌گذاران خطرپذیر، برای ارز دیجیتال خود است.
 
بر اساس قیمت لحظه‌ای سایت ارز دیجیتال، قیمت بیت کوین در ماه‌های اخیر به بالاترین مقدار خود در سال ۲۰۱۹ رسیده است و این ارز دیجیتال به‌ دنبال مسیری در همگامی با صنعت مالی سنتی، غول‌های جهانی تکنولوژی و ناظرین مقررات به‌منظور استفاده از بیت کوین، بلاک چین و ارزهای دیجیتال، است.
 
اسپنسر بوگات (Spencer Bogart)، مدیر سرمایه‌گذاری شرکت Blockchain Capital،  معتقد است که این اقدام فیس‌بوک، منجر به تمایل شرکت‌های مالی و تجاری در آمریکا برای حرکت به ارزهای دیجیتال می‌شود. وی در مصاحبه‌ با خبرنگاری مالی بلومبرگ می‌گوید:
 
در گزارشی که به‌صورت عمومی منتشر شد، شاهد این بودیم که بسیاری از قسمت‌های این پروژه‌، کاملاٌ خصوصی است؛ اما چیزی که در حال حاضر می‌دانیم این است که تیمی گسترده و جدی بر روی یک بلاک چین عمومی و درگاه پرداختی کار می‌کند.
 
بوگارت اضافه می‌کند که فیس‌بوک به‌عنوان کاتالیزگر به جریان اصلی رسانه و پذیرش بیت کوین و ارزهای دیجیتال، در سراسر جهان عمل می‌کند و به‌ آن سرعت می‌بخشد. وی در ادامه‌ی مصاحبه گفت:
 
هنگامی که کاربران فیس‌بوک، ارز دیجیتال این کمپانی را داشته‌ باشند، بدیهی است که به سمت ارزهایی همچون بیت کوین و اتریوم و…هم سوق پیدا می‌کنند. بیت کوین در طول ۱۰ سال تعداد ۳۰ تا ۱۰۰ میلیون کاربر را جذب کرده است که تخمین آن واقعا دشوار است.
 
به نظر می‌رسد که فیس‌بوک در حال جمع آوری پول برای پروژه‌‌اش به‌عنوان تضمینی برای ارز دیجیتال خود است؛ زیرا این توکن دیجیتال به‌منظور باثبات بودن و پشتوانه‌ی ارزی خارجی که در بانک نگهداری می‌شود، طرح شده‌ است.
 
در همین‌حال، فیس‌بوک قصد کسب درآمد از طریق پیام‌رسان واتس‌اپ، از طریق شبکه‌ی پرداختی دیجیتالی، که کمپانی Palo Alto در لندن بر روی توسعه‌ی این پروژه کار می‌کند را دارد.
 
فیس‌بوک ۱۰۰ برنامه‌نویس در لندن به‌ علاوه پشتیبان در دوبلین استخدام کرده است. این پروژه که به‌ صورت آزمایشی بر روی ۲۰۰ میلیون کاربر در هندوستان آزمایش شده، مسیر را برای رقبا جهت تسهیل مقررات و مشکلات کاربران، تسهیل می‌نماید.
 
به‌نظر می‌رسد که فیس‌بوک پس از استخدام دیوید مارکوس (David Marcus) رئیس اسبق پی‌پل در سال ۲۰۱۴ به‌عنوان رئیس بخش بلاک چین شرکت، به‌ دنبال خدمات‌دهی مالی گسترده‌تر است.
 
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.