تجارت الکترونیک

رسانه‌های اجتماعی

فناوری اطلاعات

May 19, 2019
15:38 یکشنبه، 29ام اردیبهشتماه 1398
کد خبر: 99685

فیس‌بوک در اقدامی مشکوک شرکت ارز دیجیتال لیبرا را در سوئیس ثبت کرد

به گزارش کوین‌دسک، فیس‌بوک در تاریخ ۲ می (۱۲ اردیبهشت) شرکت جدیدی را با نام لیبرا نتورکس (Libra Networks)، در ژنو ثبت کرده است. این اتفاق با اولین یورش غول فناوری به سمت فناوری بلاک چین همراه شده که درواقع راه‌اندازی ارز دیجیتال خودش است.
 
هلدینگ جهانی فیس‌بوک در این شرکت جدید سهام‌دار است و در راستای برنامه‌هایی که برای این شرکت ثبت شده در سوئیس در نظر گرفته شده، خدماتی از قبیل کمک مالی و تکنولوژیکی و توسعه سخت‌افزاری ارائه خواهد داد.
 
پیشروی فیس‌بوک به سمت ارزهای دیجیتال آهسته و پیوسته بوده است. آخرین اقدام این شرکت که در روز ۱۴ می (۲۴ اردیبهشت) اتفاق افتاد، استخدام دو تن از کارکنان با سابقه کوین‌بیس بود.
 
شایان ذکر است که کمیسیون بانکداری سنای ایالات‌ متحده‌ی آمریکا، در خصوص پروژه‌ی ارز دیجیتال فیس‌بوک و پروژه لیبرا ابراز نگرانی کرد.
 
قانون‌گذاران آمریکایی در نامه‌ای سر گشاده به این شرکت، خواستار شفاف‌سازی هدف پروژه‌ ارز دیجیتال و به ویژه جزئیات مرتبط با حریم خصوصی مصرف‌کنندگان فیس‌بوک شدند.
 
آن‌ها در این نامه نوشتند: وال استریت ژورنال به تازگی گزارش داد که فیس‌بوک در حال جذب ده‌ها شرکت مالی و کسب‌وکارهای‌ آنلاین است تا با کمک آن‌ها پروژه ارز دیجیتال خودش را راه‌اندازی کند.
 
سال گذشته، فیس‌بوک از بانک‌های آمریکایی خواسته بود که اطلاعات دقیق مالی مشتریان خود را با او به اشتراک بگذراند.
 
علاوه بر این، متخصصان حریم خصوصی، سوالاتی در رابطه با روش‌های گسترده‌ی جمع‌آوری داده‌ی فیس‌بوک و این که آیا این شرکت از هر داده‌ای که جمع‌آوری می‌کند برای رسیدن به اهدافی که مطابق با قانون گزارش اعتبار منصفانه است استفاده می‌کند یا خیر را در ذهن دارند.
 
فیس‌بوک از اظهار نظر در رابطه با شرکت جدید سر باز زد. شایعات اخیر به جمع‌آوری کمک مالی ۱ میلیارد دلاری به منظور پیشبرد و ساخت این فناوری اشاره دارد.
 
به نظر می‌رسد با توجه به تمام مشکلاتی که فیس‌بوک با سیاست‌گذاری‌ها و نظارت بر پلتفرمش داشته، این اقدام یک حرکت استراتژیک برای فیس‌بوک جهت ایجاد زیرساختی عمومی خواهد بود.
 
این زیرساخت عمومی را می‌توان بر روی تمام پلتفرم‌های اختصاصی فیس‌بوک پیاده‌سازی کرد. در صورتی که فیس‌بوک، این زیر ساخت عمومی را تنها مختص خودش نساخته باشد و بتوان از آن در پلتفرم‌های دیگر نیز استفاده کرد، می‌توان افق مثبتی برایش متصور شد.
 
به نظر شما آیا این جابه‌جایی از آمریکا به اروپا به دلیل فشارهای قانون‌گذاری و مقررات بوده است؟ نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.