دویچه تلکام با Fetch.AI بوش برای توسعه Web3 شریک میشود
ICTna.ir – اپراتور آلمانی دوئچه تلکام، معروف به DT، اولین شریک شرکتی است که به بنیاد Fetch.AI که توسط بوش تأسیس شده، میپیوندد و اقدام به اعتباربخشی و اعتبارسنجی در بلاکچین Fetch.AI خواهد کرد. مخابرات آلمان، به اولین شریک شرکتی تبدیل شده است که به بنیاد Fetch.ai میپیوندد و MMS زیرمجموعه این مخابرات به عنوان اعتبارسنجی برای پلتفرم Fetch.ai عمل خواهد کرد.
به گزارش گروه اخبار خارجی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا)، Fetch.ai یک ارائه دهنده زیرساخت Web3 است که به دنبال گشودت مدل های جدید “کسب و کار همتا به همتا” با ادغام هوش مصنوعی و بلاک چین است. برای این منظور، یک بلاکچین منبع باز ایجاد کرده است که بر اساس پروتکل Cosmos ساخته شده است. این عامل به عوامل مستقل مبتنی بر هوش مصنوعی متکی است، که میگوید میتوانند برای ایجاد بازارهای پویا به یکدیگر متصل شوند، جستجو و معامله کنند.
Web3 به ایده اینترنت غیرمتمرکز مبتنی بر بلاکچین اشاره دارد، در مقابل Web2.0 که تحت سلطه شبکه های اجتماعی و محتوای تولید شده توسط کاربر و محاسبات ابری است.
این شرکت بنیاد Fetch.AI را همراه با بوش در فوریه 2023 راه اندازی کرد. هدف تحقیق، توسعه و استقرار فناوری Web3 برای موارد استفاده در تحرک، صنعتی و مصرف کننده است. با توجه به اینکه بوش در بخشهای تحرک، فناوری صنعتی، کالاهای مصرفی، و انرژی و فناوری ساختمان عمل میکند، این با حوزههای تخصص بوش مطابقت دارد. این بنیاد می گوید از بنیاد لینوکس الهام گرفته است که بر نوآوری غیرمتمرکز و منبع باز تمرکز دارد.
دیرک رودر، سرپرست تیم زیرساختها و راهحلهای Web3 در دوئیچه تلکام MMS، گفت که مشارکت بین این سه شرکت “برنامههای صنعتی را با اینترنت اشیا ترکیب میکند. عوامل مستقل خدمات صنعتی را خودکار میکنند، فرآیندها را ساده میکنند و آنها بلاکچین را ایمن و مقیاسپذیر میکنند.
این شرکت ها می گویند همگرا شدن بلاکچین با هوش مصنوعی چندین مزیت را ایجاد می کند، از جمله ایجاد ذخیره سازی امن و شفاف داده که به هوش مصنوعی امکان دسترسی به مجموعه داده های قابل اعتماد را می دهد. سپس هوش مصنوعی میتواند از بلاک چین برای تصمیمگیری آگاهانهتر استفاده کند.
Deutsche Telekom MMS جدا از ارائه زیرساخت ها و تخصص های مخابراتی، به عنوان یک اعتبارسنجی برای پلت فرم Fetch.ai نیز عمل خواهد کرد. این بدان معناست که وظیفه آن بررسی معتبر بودن تراکنشهای جدید قبل از افزودن آنها به بلاک چین است و شبکه را ایمن نگه میدارد.
این اولین تلاش دویچه تلکام در حوزه بلاک چین نیست. این شرکت در حال حاضر خدمات سهامداری و اعتبار سنجی خود را در چندین پلتفرم از جمله اتریوم ، یکی از بزرگترین دفتر کل توزیع شده و سایر موارد شامل Polkadot، Celo یا Q ارائه می کند.
دی تی، تنها شرکت مخابراتی نیست که در بلاک چین به عنوان یک اعتبارسنجی مشارکت می کند. تلفونیکا با بنیاد Celo مستقر در ایالات متحده آمریکا در همین خصوص همکاری کرده است، که به دنبال ترویج شمول مالی، پذیرش بیشتر موارد استفاده و پایداری از طریق بلاک چین است.
در همین حال، وودافون این نقش را از طریق شرکت تابعه خود Vodafone Digital Asset Broker (DAB) که با شبکه Aventus شریک شده است، بر عهده گرفته است.