اینترنت و شبکه

فناوری اطلاعات

January 25, 2026
16:36 یکشنبه، 5ام بهمنماه 1404
کد خبر: 211012

عضو ارشد اتاق تهران: قطع اینترنت می‌تواند به کمبود جدی کالا منجر شود

منبع: دیجیاتو

انبوهی از کالاها به خاطر قطع اینترنت در گمرکات مانده است.

یکی از اعضای هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی تهران هشدار داد قطع اینترنت و نبود ارتباط با تجار خارجی، در آینده نزدیک می‌تواند منجر به کمبود جدی کالا در کشور شود.

«داوود رنگی» در مورد احتمال کمبود کالا ناشی از قطع اینترنت گفت: «انبوهی از کالاها به خاطر قطع اینترنت در گمرکات مانده است. بازرگانان نمی‌توانند با طرف‌های خارجی در ارتباط باشند. این وضعیت در آینده بسیار نزدیک کمبود کالا را در کشور تشدید می‌کند.»

او در مورد شیوه اتصال تجار به اینترنت توضیح داد: «اتاق بازرگانی تهران یک آپی‌دارد که هر کارت بازرگانی می‌تواند با استفاده از آن روزانه نیم ساعت از اینترنت استفاده کند.»

این عضو هیئت نمایندگان اتاق تهران در مورد ناکافی بودن زمان استفاده از اینترنت گفت: «مدیر بازرگانی ما که برای استفاده از اینترنت مراجعه کرد با هزار و ۲۰۰ ایمیل مواجه شد که در ۱۰ روز گذشته دریافت شده بود. در زمان محدودی که برای استفاده از اینترنت در نظر گرفته شده هیچ کاری نمی‌شود کرد. هرچند که ساعات را اضافه کرده‌اند و دو شیفت در نظر گرفته‌اند اما نیاز تجارت کشور را جواب نمی‌دهد.»

  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.