اینترنت و شبکه

فناوری اطلاعات

May 12, 2026
10:30 سه شنبه، 22ام اردیبهشتماه 1405
کد خبر: 217834

ستار هاشمی: در تلاش برای برقراری اینترنت بین‌الملل در اسرع وقت هستیم

منبع: ایسنا

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به محدودیت‌های ایجاد شده در دسترسی به اینترنت بین‌الملل در پی شرایط جنگی تحمیل‌شده به کشور، تأکید کرد که وزارت ارتباطات به نمایندگی از مردم به‌صورت شبانه‌روزی در حال پیگیری است تا دسترسی باکیفیت به اینترنت بین‌الملل برای کاربران در اسرع وقت برقرار شود.

سید ستار هاشمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در جمع خبرنگاران درباره وضعیت دسترسی به اینترنت در کشور اظهار کرد: یکی از موضوعاتی که به صورت طبیعی به عنوان یک مطالبه به حق مردم و کسب‌وکارها از مجموعه حاکمیت مطرح است، بحث دسترسی باکیفیت به اینترنت است.

وی ادامه داد: طبیعتاً برآمده از شرایط حاکم بر کشور در شرایط جنگی که بر ما تحمیل شد، عملاً حسب صلاح‌دید مراجع مربوطه محدودیت‌هایی ایجاد شد. اتفاقی که در این میان رخ داد این است که با وجود پایداری ارتباطات داخل کشور و ارائه خدمات در حوزه‌های بخش خصوصی و دولت، واقعیت این است که آسیب‌هایی نیز به واسطه عدم دسترسی به اینترنت ایجاد شده است.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: اعداد و ارقام این موضوع نیز طبیعتاً وجود دارد و وزارت ارتباطات با توجه به نقش ذاتی که دارد و به نمایندگی از مردم، واقعاً شبانه‌روز در حال تلاش است تا بتوانیم این ظرفیت، یعنی دسترسی باکیفیت و مناسب به اینترنت را برای آحاد مردم ایران فراهم کنیم.

هاشمی با اشاره به جلسات برگزار شده در این زمینه گفت: در این رابطه جلسات مکرری با همه عزیزان در حوزه‌های مختلف داشتیم. نکته مهمی که باید بر آن تأکید کنم این است که قوه عاقله کشور و مدیران ارشد نظام به این باور دارند که این موضوع یک نیاز مردم است.

وی خاطرنشان کرد: طبیعتاً در شرایطی که از آن صحبت می‌کنیم، بحث زمان نیز به واسطه جنگی که بر ما تحمیل شده در تصمیم‌گیری برای ایجاد محدودیت‌ها تأثیرگذار بوده است و امیدواریم هرچه سریع‌تر از این شرایط عبور کنیم.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در پایان تأکید کرد: تلاش ما این است که در اسرع وقت این شرایط بهبود پیدا کند.

  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.