اینترنت و شبکه

خبر اول

فناوری اطلاعات

May 25, 2026
12:26 دوشنبه، 4ام خردادماه 1405
کد خبر: 219602

مشاور وزیر ارتباطات خبر داد: احتمال دسترسی به اینترنت تا هفته آینده

منبع: زومیت

مشاور وزیر ارتباطات و رئیس پارک فناوری اطلاعات و ارتباطات کشور از احتمال دسترسی و اتصال به اینترنت بین‌المللی تا یک هفته آینده در کشور خبر داد.
مصطفی مافی در آیین راه اندازی پارک فاوای مازندران اعلام کرد: «شرکت‌های فناوران با گرفتن IP ویژه اکنون از اینترنت بین‌المللی برخوردار هستند.»

مافی امروز، دوشنبه ۴ خردادماه، در نشستی که با مدیران شرکت‌های فناوری و استارتاپ‌های استان مازندران داشت، توسعه اقتصاد دیجیتال و حمایت از سرمایه‌گذاران در این زمینه را مورد تاکید قرار داد.

وی با بیان این که در چند ماه اخیر با محدودیت‌هایی که برای دسترسی به اینترنت بین‌الملل به‌ وجود آمده، شرکت‌های فناوری و استارتاپ‌ها با چالش‌های زیادی مواجه شدند، بیان کرد:

اگرچه با هماهنگی نهادهای امنیتی بسیاری از این شرکت‌های دیجیتال با دریافت IP ویژه حمایت شدند، اما به نظر می‌رسد محدودیت‌های دسترسی و اتصال به اینترنت بین‌المللی تا هفته آینده رفع شود.
– مصطفی مافی، معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات

مافی با اشاره به این که راه‌اندازی پارک فاوای استان‌ها در راستای برنامه هفتم توسعه کشور است و تا کنون هشت پارک فاوای استان‌ها راه‌اندازی شده است، گفت: «پارک‌های استان‌ها مستقل کار می‌کنند، فناوران و شرکت‌های دیجیتالی در این مرکز از معافیت‌های مختلف برخوردار خواهند شد.»

رئیس پارک فناوری اطلاعات و ارتباطات کشور با اشاره به این که نگاه حمایتی دولت چهاردهم به اقتصاد دیجیتال برای استان‌های کم‌برخوردار بیشتر است، ادامه داد: «با توجه به حضور میلیونی گردشگران و مسافران بیش در خطه شمال به خصوص مازندران توسعه فناوری دیجیتال در این منطقه بسیار مهم و ضروری است.»

او خاطرنشان کرد: «با ایجاد این مرکز شرکت‌های فناوران طرح‌های هوشمندسازی را در بخش‌های مختلف توسعه‌ای استان ارائه بدهند که قطعا با حمایت مالی جدی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات برخوردار خواهند شد.»

وی افزود: «نهادهای دولتی و بخش خصوصی در مرکز پارک فاوای مازندران نشست‌های هم‌اندیشی برگزار کنند.»

پارک فاوای مازندران امروز با حضور مصطفی مافی مشاور وزیر و رئیس پارک فناوری اطلاعات و ارتباطات کشور با سرمایه‌گذاری ۱۵ میلیارد تومان با هدف دستیابی ایران به جایگاه ۱۰ کشور برتر در حوزه هوش مصنوعی در ساری راه‌اندازی شده است.

  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.