رمز ارز

November 1, 2026
۱۷:۲۸ یکشنبه، ۱۰ام آبانماه ۱۴۰۵
کد خبر: 232817

FBI رسما هک بایننس را به کره شمالی نسبت داد

منبع: ایسنا

مقامات اف‌بی‌آی روز یکشنبه اعلام کردند که میان کره شمالی و سرقت ۶ میلیارد دلار از صرافی رمزارزی بایننس ارتباطی وجود دارد.

به نوشته اسپوتنیک، اف‌بی‌آی در بیانیه‌ای اعلام کرده است که «اطلاعاتی در اختیار دارد که نشان می‌دهد جمهوری دموکراتیک خلق کره (کره شمالی) مسئول این سرقت بوده است».

اف‌بی‌آی بدون ارائه جزئیات بیشتر گفته است که سرقت بیش از ۶ میلیارد دلار دارایی مجازی از بایننس با یک فعالیت مخرب سایبری مشخص از سوی کره شمالی موسوم به «تریدر تریتور» ارتباط دارد.

این نهاد همچنین نشانی‌هایی را منتشر کرده که گفته می‌شود وجوه سرقت‌شده در جریان این حمله سایبری در آن‌ها نگهداری شده است. به گفته اف‌بی‌آی، این نشانی‌ها «توسط عوامل تریدر تریتور کره شمالی اداره می‌شوند یا ارتباط نزدیکی با آن‌ها دارند».

اف‌بی‌آی گفته است که نهادهای مجری قانون آمریکا تشخیص داده‌اند وجوه سرقت‌شده به رمزارز اتریوم تبدیل شده‌اند تا امکان پول‌شویی بیشتر آن‌ها فراهم شود.

پیش‌تر، «چانگ‌پنگ ژائو» بنیان‌گذار بایننس گفته بود که به نظر می‌رسد این پلتفرم هدف یک حمله سایبری قرار گرفته است اما تاکید کرده بود که دارایی کاربران در امنیت قرار دارد. ارزیابی اولیه این شرکت نشان می‌دهد که در جریان این حادثه، دارایی‌هایی به ارزش حدود ۶.۳ میلیارد دلار تحت تاثیر قرار گرفته‌اند.

سخنگوی بایننس در گفت‌وگو با خبرگزاری ریانووستی اعلام کرد که این صرافی تمام خسارت‌های ناشی از این حمله را از محل منابع مالی خود و صندوق امن دارایی کاربران جبران خواهد کرد.

  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.