تلفن همراه

گوشی

August 3, 2634
17:55 یکشنبه، 12th میماه 2013
کد خبر: 54934

ارسال SMS مهمترین عامل تصادفات رانندگی است

 

تحقیقات اخیر مركز پزشكی كودكان كوهن واقع در نیویورك نشان می‌دهد كه ارسال پیام كوتاه هنگام رانندگی، مهمترین عامل تصادفات رانندگی است.
 
 
به گزارش روز یكشنبه گروه اخبار علمی ایرنا از پایگاه خبری CBS ، مطالعات انجام شده در یكی از ایالات آمریكا نشان می‌دهد كه سالانه حدود 3000 نفر جان خود را بر اثر ارسال پیامك درحین رانندگی از دست می‌دهند؛ همچنین 2700 نفر بر اثر نوشیدن الكل در هنگام رانندگی جان خود را از دست می دهند . 
براساس آخرین گزارش ارایه شده توسط كارشناسان سازمان بهداشت جهانی، مهمترین عوامل بروز تصادفات جاده ای به ترتیب شامل ارسال پیامك و مكالمه با تلفن همراه ، سرعت غیرمجاز و عدم رعایت قوانین ، مصرف نوشیدنی های الكلی ،خواب‌آلودگی راننده ، عدم تجربه كافی و ناشی بودن رانندگان ،انجام مشاجره حین رانندگی ،خوردن و آشامیدن حین رانندگی ، بروز اتفاقاتی مانند افت قند خون در زنان باردار و بیماران دیابتی و سكته است . 
كارشناسان بر این باورند كه موثرترین اقدام برای جلوگیری از این فاجعه آگاهی افراد جامعه و وضع قوانین بسیار محكم در این زمینه است. 
هم اكنون در برخی از كشورها از جمله آمریكا جریمه ارسال پیامك در هنگام رانندگی به 138 دلار رسیده است و 3 امتیاز منفی نیز برای رانندگان لحاظ می‌شود. 
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.