رگولاتوری

September 1, 2636
14:48 چهارشنبه، 10th ژوئنماه 2015
کد خبر: 70963

مشتركان تلفن همراه درباره استفاده از نرم‌افزارها هوشيار باشند

معاون نظارت و اعمال مقررات سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديوئي درباره درج هزينه‌هاي تماس بين‌المللي در صورتحساب مشتركان تلفن همراه هشدار داد: مشتركان تلفن همراه درباره برنامه‌هائي كه توسط بدافزارها بر روي گوشي‌هايشان نصب مي‌شود و تماس با شماره‌هاي تبليغاتي مراقب باشند.
 
 
غلامرضا داداش‌زاده گفت: در پي شكايت تعدادي از مشتركان و در بررسي سيستم صدور صورتحساب اپراتورهاي تلفن همراه مشخص شد هزينه‌هاي بالائي براي تماسهاي بين‌المللي در قبض‌هاي مشتركين ثبت شده است كه بعضي از اين تماسها با برخي از كشورهاي دورافتاده آفريقائي بوده و مشتركين موظف به پرداخت هزينه آن بوده‌اند.
 
وي افزود: بررسيها نشان مي‌دهد كه برخي از اين تماسها توسط بدافزارهائي بوده كه در گوشي‌هاي تلفن همراه مشتركين نصب شده و به صورت خودكار و بدون اطلاع مشتركين فعال مي‌شود و گاهي بالابودن تعرفه و يا مدت زمان طولاني اين نوع از تماسها باعث متضرر شدن مشتركين مي‌شود. بر همين اساس مشتركين خدمات تلفن همراه و ديتا مي‌بايست در مورد نصب و استفاده از برنامه‌هاي كاربردي (applications) دقت لازم را داشته باشند.
 
داداش‌زاده تصريح كرد: همچنين مشتركين در نظر داشته باشند كه شركت در برخي مسابقات تلفني ماهواره‌اي و يا شماره تماسهايي كه جهت تبليغات كالاها در رسانه‌هاي خارجي مطرح مي‌شود با توجه به ماهيت شماره مقصد و نحوه مسيريابي اينگونه تماسها، مشمول پرداخت هزينه‌هاي بالا مي‌شود.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.