اینترنت و شبکه

باندپهن

باندپهن ثابت

رگولاتوری

May 5, 2013
9:06 یکشنبه، 15ام اردیبهشتماه 1392
کد خبر: 54807

معاون وزیر ارتباطات تاکید کرد: نزدیک شدن به انتخابات هیچ نقشی در کاهش سرعت اینترنت نخواهد داشت

رییس سازمان فن‌آوری اطلاعات در پاسخ به برخی شبهاتی که اختلالات اخیر اینترنت را به نزدیک شدن به زمان انتخابات ربط می‌دهند، تاکید کرد: پارامترهای متعددی در سرعت اینترنت دخیل است و نزدیک شدن زمان انتخابات هیچ نقشی در کاهش سرعت نخواهد داشت.

علی حکیم جوادی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: در بررسی سرعت اینترنت لازم است پارامتراهای مختلفی مورد بررسی قرار گیرد و باید توجه داشت در گذشته هم گاه در ارائه سرویس‌ها و خدمات مشکلاتی از سوی ارائه کنندگان اینترنت ایجاد می‌شد و اکنون نمی‌توان نزدیک شدن زمان برگزاری انتخابات را دلیل این موضوع دانست.
در بررسی سرعت اینترنت لازم است پارامتراهای مختلفی مورد بررسی قرار گیرد و باید توجه داشت در گذشته هم گاه در ارائه سرویس‌ها و خدمات مشکلاتی از سوی ارائه کنندگان اینترنت ایجاد می‌شد و اکنون نمی‌توان نزدیک شدن زمان برگزاری انتخابات را دلیل این موضوع دانست.
علی حکیم جوادی – معاون وزیر ارتباطات
معاون وزیر ICT همچنین با بیان این مطلب که در حال حاضر ضریب نفوذ اینترنت در کشور به سرعت در حال رشد است تصریح کرد: آمارهای جهانی هم رشد ایران در این زمینه را مورد تایید قرار می‌دهد. اکنون تعداد سایت‌های .ir که در دنیا ثبت می‌شوند، نسبت به سایر کشورها به مراتب بالاتر است و این موضوع گویای آن است که تعداد کاربران ما با رشد مواجه است.
 
حکیم جوادی همچنین عنوان کرد: اکنون سایت‌های .ir از مرز 360 هزار سایت گذشته است و این موضوع گویای این است که تعداد متقاضیان اینترنت درحال افزایش است.
وی ادامه داد: اکنون خدمات فنی هم به نسبت بیشتر شده و اگر قرار باشد این موضوع مورد توجه قرار نگیرد، قطعا بر روی سرویسی که به مردم داده می‌شود اثر خواهد گذاشت.
رییس سازمان فن‌آوری اطلاعات در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره به حقوق کاربران یادآور شد: در ماده 46 نیز به تضمین سطح خدمات اشاره شده که باید حتما هرچه سریع‌تر این موضوع مورد توجه قرار گیرد تا بدین ترتیب فردی که سرویسی می‌گیرد از تضمین ثبت خدمات برخوردار شود.
وی با اشاره به این‌که در حال حاضر بخشی در مرکز متما به سنجش کیفیت خدمات شرکت‌های اینترنتی اختصاص داده شده است اظهار کرد: لازم است که این موارد مورد توجه بیشتری قرار گیرند چرا که اکنون به لحاظ زیرساختی آنچه به وزارت ارتباطات برمی‌گردد مشکلی ندارد و چه از نظر اینترنت و چه از نظر اینترانت، سرویس‌ها مرتب در حال بهبود است و به نوعی پهنای باند در حال گسترش محسوب می‌شود.
 
حکیم جوادی در پایان با تاکید مجدد بر این که لازم است به سطح خدماتی که ارائه می‌شوند توجه بیشتری صورت بگیرد، یادآور شد: در حال حاضر با توجه به تسلطی که در وزارت ارتباطات وجود دارد به خصوص زیرساخت‌ها، از نظر علمی و فنی از وضعیت خوبی برخوردار است.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.